Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 15 – 21 iulie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 iulie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 15 – 21 iulie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 15 – 21 iulie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 15 – 21 iulie 2019:

Tot ceea ce vei trăi în perioada următoare te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 15 – 21 iulie 2019:

Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul suferă modificări substanțiale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15 – 21 iulie 2019:

Te afli într-o tranziție importantă din punct de vedere emoțional. În plan profesional ai senzația că tot ceea ce faci își atinge scopul predefinit. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 15 – 21 iulie 2019:

Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 15 – 21 iulie 2019:

Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care o expui le oferă un punct de sprijin. În zilele care urmează, pentru tine revine în prim plan nevoia de a te detașa de prietenii toxici. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15 – 21 iulie 2019:

Deși unele relații sunt mai mult decât îndoielnice din punct de vedere emoțional, pentru tine contează să faci tot ceea ce poți pentru a nu te îndepărta de persoanele în cauză. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 15 – 21 iulie 2019:

Deși evenimentele care au loc în zilele acestei săptămâni nu îți oferă o ancoră pentru echilibru, nu te lași condusă de starea de confuzie pe care este posibil să o simți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15 – 21 iulie 2019:

Nu ești suficient de deschisă sau de confortabilă cu ideea de colaborare mutuală, mai ales atunci când simți că anumite situații sau relații nu îți oferă ceea ce ai nevoie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15 – 21 iulie 2019:

Nu lași loc de compromis atunci când vine vorba de propriul ego. În câteva contexte în care te vei afla la birou presupunerile pe care le vei face în raport cu anumite aspecte se dovedesc a fi greșite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15 – 21 iulie 2019:

Deși consideri că îți cunoști limitele, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15 – 21 iulie 2019:

Având în vedere că ai tot sprijinul persoanei iubite, cu siguranță finele săptămânii va fi destul de concludent cu privire la modul în care vei reuși să faci față noilor provocări. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 15 – 21 iulie 2019:

Chiar dacă de multe ori nu îți dai seama de această dinamică, simți nevoia să deții controlul în cadrul relației personale. Acest aspect ți se reproșează mereu. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie