Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 15-21 ianuarie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 15-21 ianuarie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 15-21 ianuarie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 15-21 ianuarie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 15-21 ianuarie 2018

Începutul de săptămână este liniștit și fără prea multe evenimente care să te ia prin surprindere. Îți place să iei lucrurile cu calm. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 15-21 ianuarie 2018

Dacă vrei să ai succes, ar fi bine să îți setezi obiectivele mai întâi pentru că definirea lor este un lucru esențial. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15-21 ianuarie 2018

Astrele îți pregătesc pentru această săptămână doar provocări emoționale și ești pusă iarăși în postură de a alege. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 15-21 ianuarie 2018

Ești precaută săptămâna această și nimic din ceea ce faci nu este fără sens sau logică. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 15-21 ianuarie 2018

Ai parte atât de suișuri cât și de coborâșuri care se fac resimțite la nivel somatic prin dureri sau afecțiuni. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15-21 ianuarie 2018

Emoțiile tale în context profesional au luat-o razna și îți este foarte greu să le ții în frâu așa cum făceai altădată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 15-21 ianuarie 2018

Simți că acțiunile tale sunt corecte pentru că modul în care te decizi să faci lucrurile ți se potrivește perfect. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15-21 ianuarie 2018

Începutul de săptămână este destul de promițător pentru tine pentru că ai parte de foarte multe evenimente neașteptate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15-21 ianuarie 2018

Ești foarte confuză și nu reușești să îți dai seama de tot ce se întâmplă în jurul tău. Ești conștientă totuși că sunt foarte multe lucruri pe care nu le știi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15-21 ianuarie 2018

Te simți plină de energie la începutul săptămânii și dorești să profiți de această dispoziție pentru a-ți face planuri. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15-21 ianuarie 2018

Îți dai seama că îți este destul de ușor să te atașezi de persoanele cu care interacționezi însă că ești o fire selectivă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 15-21 ianuarie 2018

Luni vei ajunge la birou cu zâmbetul pe buze, având o dispoziție energică și jovială. Se poate că unii colegi să îți ceară favoruri personale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din astrologie