Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 15 – 21 aprilie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 aprilie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 15 – 21 aprilie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 15 – 21 aprilie, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 15 – 21 aprilie 2019:

Atunci când vine vorba de recunoașterea propriilor sentimente, îți este dificil să identifici cu exactitate emoțiile pe care le trăiești în anumite contexte. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 15 – 21 aprilie 2019:

Chiar dacă timpul de calitate petrecut alături de familie este tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți iubită, în această săptămână te vei afla destul de rar în mijlocul familiei. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15 – 21 aprilie 2019:

Oportunități interesante pot apărea în viața ta pe parcursul acestei săptămâni, chiar dacă nu vei fi conștientă de acest lucru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 15 – 21 aprilie 2019:

Dacă ești suficient de norocoasă încât să ai posibilitatea să îți faci singură programul de lucru, atunci nu uita că organizarea este esențială. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 15 – 21 aprilie 2019:

În zilele următoare ai parte de schimbări pozitive în plan profesional, persoana iubită te încântă cu dedicarea și implicarea în relația pe care o aveți, iar prietenii sunt acolo pentru tine, indiferent de ceea ce trăiești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15 – 21 aprilie 2019:

Precizia și scepticismul cu care acționezi nu sunt întotdeauna cheia reușitei. Mai ales atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, trebuie să renunți să mai faci presupuneri sau să proiectezi așteptări. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 15 – 21 aprilie 2019:

Întâmpini destul de multe dificultăți în schimbarea modului în care te alimentezi, dar ești motivată cu adevărat să o faci și vei acționa cu perseverență. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15 – 21 aprilie 2019:

Lucrurile bune se întâmplă celor care au răbdare și rămân încrezători. Încearcă să eviți competițiile de orice fel. Firea ta sensibilă este posibil să nu te ajute pentru a ieși câștigătoare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15 – 21 aprilie 2019:

În ceea ce privește propriile tabieturi, este important să îți setezi o serie de reguli de care să nu te dezici niciodată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15 – 21 aprilie 2019:

Întâlnirile pe care le ai planificate pentru această săptămână te vor ajuta să cunoști lucruri noi despre propriile limite. Ești destul de reticentă la tot ceea ce este nou. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15 – 21 aprilie 2019:

Ești atrasă de tot ceea ce este complex și dificil de îndeplinit și ajungi repede la senzația de rutină. Oamenii nu aleg să te menajeze atunci când se simt neîndreptățiți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 15 – 21 aprilie 2019:

Dacă îți dorești foarte mult să reușești într-un anumit sens, pentru a nu îți pierde din motivație, concentrează-te pe ceea ce vei simți atunci când visul tău va deveni realitate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie