Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 13 – 19 mai 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 13 – 19 mai 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 13 – 19 mai 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 13 – 19 mai 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 13 – 19 mai 2019:

Încă de la începutul săptămânii, la birou ai de luat decizii importante. Acestea ar putea să îți afecteze viitorul profesional. Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 13 – 19 mai 2019:

Colegii pe care îi ai nu sunt persoane de încredere. Acest lucru ți s-a demonstrat în timp. Este de preferat să nu vorbești prea mult cu ei despre acțiunile pe care urmează să le faci în ceea ce privește cariera. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 13 – 19 mai 2019:

Persoanele toxice din viața ta au tendința să rămână prezente atât timp cât tu nu le zici clar și răspicat ceea ce îți dorești de la ele. Încearcă să analizezi lucrurile prin prisma propriilor trăiri. Doar astea contează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 13 – 19 mai 2019:

Fără să îți dai voie să accepți acest lucru, ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 13 – 19 mai 2019:

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza nesiguranței. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine sau de la prieteniile pe care le-ai legat în timp. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 13 – 19 mai 2019:

Mercur poate fi denumit ca fiind păzitorul tău ancestral. Pe parcursul acestei săptămâni vei încerca să aprofundezi cât poți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 13 – 19 mai 2019:

Atunci când vine vorba de lucruri delicate, nu îți place să exagerezi starea de fapt. Ești discretă și această calitate te recomandă mai ales atunci când cei din jur au nevoie de intimitate și înțelegere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 13 – 19 mai 2019:

O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. În zilele care urmează vei încerca să implementezi în tot ceea ce faci un sistem de organizare mai riguros. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 13 – 19 mai 2019:

În această săptămână astrele te provoacă să îți exersezi tot mai mult starea de armonie interioară. Abilitatea de a te conecta cât mai des și autentic la propriul sine și propriile emoții te poate ajuta să scazi nivelul de stres. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 13 – 19 mai 2019:

În plan profesional totul va decurge așa cum îți dorești, iar asta se va întâmpla doar pentru că ai preluat inițiativa. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 13 – 19 mai 2019:

Se pare că rolul persoanei oricând disponibile din punct de vedere emoțional pentru cei din jur, este saturat. Nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 13 – 19 mai 2019:

Anumite relații sau legături emoționale merită o a doua șansă. Atunci când ceea ce faci se opune adevăratelor sentimente, trebuie să fii precaută cu privire la alegerile pe care urmează să le faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie