Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 13-19 iulie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 13-19 iulie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 13-19 iulie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 13-19 iulie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 13-19 iulie 2020:

Îți dorești să fii remarcată, asta este evident. Cu toate astea, încearcă să nu devii exagerată sau obositoare pentru cei din jur. Firea impulsivă te duce foarte des spre situații limită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 13-19 iulie 2020:

Cei din jur chiar nu sunt preocupați, așa cum tu consideri, de deciziile pe care le iei sau de modul în care alegi să îți petreci viața. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 13-19 iulie 2020:

În aceste zile încerci din greu să îți reconsideri poziția față de o anumită persoană. Deși procesul este destul de anevoios din punct de vedere emoțional, nu vei renunța până nu vei ajunge la echilibrul pe care ți-l dorești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 13-19 iulie 2020:

Schimbarea priorităților îți va oferi în perioada următoare motivația necesară pentru a face lucruri pe care le-ai tot amânat. Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat să fii mai determinată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 13-19 iulie 2020:

Nici în această săptămână nu vei reuși să îți concentrezi atenția pe dezvoltarea personală. Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 13-19 iulie 2020:

Deși în acest moment totul pare să fie stabil din punct de vedere emoțional, tot nu te simți împlinită. În tot ceea ce faci, ești acompaniată de o mână de oameni dedicați și inimoși. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 13-19 iulie 2020:

Întotdeauna te lași influențată de punctul de vedere al celor din jur. Mai grav este că ajungi să pui la îndoială propriile sentimente. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 13-19 iulie 2020:

Ai ajuns să accepți faptul că ideea de compromis te va urmări toată viața. Neajunsurile emoționale pe care le-ai trăit de mic copil au făcut din tine o persoană fragilă și extrem de vulnerabilă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 13-19 iulie 2020:

Din păcate, conflictele sunt mereu inevitabile. Suntem cu toții diferiți. Deși încerci să nu te lași afectată de ele, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 13-19 iulie 2020:

Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit energie și mult timp. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 13-19 iulie 2020:

Deși treci prin clipe dificile, nu te simți confortabil să fii înconjurată de oameni care doresc să își împărtășească propriile experiențe traumatice. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 13-19 iulie 2020:

Având în vedere problemele de sănătate cu care te confrunți de ceva timp, te simți motivată să faci schimbări pertinente în propria viață. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie