Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 13-19 aprilie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 13-19 aprilie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 13-19 aprilie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 13-19 aprilie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 13-19 aprilie 2020:

Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 13-19 aprilie 2020:

În zilele care urmează petreci mult timp meditând asupra deciziilor luate. Este posibil ca răspunsurile pe care le afli să nu fie compatibile cu ceea ce îți doreai să ajungi să trăiești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 13-19 aprilie 2020:

Îți este atât de teamă de ascunzișurile propriilor gânduri încât te simți cu totul paralizată. Emoțiile negative pe care le resimți în această perioadă pot aduce însă o schimbare radicală în viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 13-19 aprilie 2020:

Ai parte de provocări încă de luni dimineață când primești o veste deloc îmbucurătoare de la partenerii de afaceri. Viața ta este definiția stării de agitație permanentă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 13-19 aprilie 2020:

Încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce echilibrul emoțional la care tânjești atât de mult. Săptămâna care urmează este importantă pentru tine din punct de vedere profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 13-19 aprilie 2020:

La birou lucrurile se precipită destul de mult. Șefii vor fi puși în dificila postură de a elimina câțiva oameni din echipa din care faci parte. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 13-19 aprilie 2020:

Ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 13-19 aprilie 2020:

Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de statutul social pe care îl ai, crezi în autenticitate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 13-19 aprilie 2020:

Este de preferat să nu vorbești prea mult cu anumite persoane despre acțiunile pe care urmează să le faci în ceea ce privește cariera. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 13-19 aprilie 2020:

Încearcă să analizezi lucrurile prin prisma propriilor trăiri. Doar astea contează. Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 13-19 aprilie 2020:

Anumite relații sau legături emoționale merită a doua șansă. Prezența preponderentă a energiei lui Saturn aduce haosul și nesiguranța în viața ta. Ție îți priește de minune singurătatea. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 13-19 aprilie 2020:

Rutina te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere. În aceeași măsură, îți oferă și o listă interminabilă de frustrări. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie