Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 12-18 februarie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 12-18 februarie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 12-18 februarie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 12-18 februarie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 12-18 februarie 2018

Deși evenimentele care vor avea loc pe parcursul acestei săptămâni vor fi ostile pentru tine, o să reușești totuși să privești lucrurile cu maturitate. Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine ca și persoană. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 12-18 februarie 2018

Independența de orice fel pe care ai tendința să ți-o proclami cu orice ocazie se întoarce împotriva ta. Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 12-18 februarie 20188

Pentru prima parte a săptămânii lucrurile se prezintă într-o manieră destul de optimistă având în vedere evenimentele de care ai avut parte în ultima perioadă. Îți menții vitalitatea pentru mult timp. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 12-18 februarie 2018

Instigarea la conflicte și răutăți la care ești supusă de către anumiți colegi, pur și simplu îți inhibă creativitatea. Îți place să lucrezi într-un mediu armonios și relaxat. Din păcate, categoria de oameni cu care ai de-a face la birou nu te ajută să ai parte de aceste condiții minime de lucru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 12-18 februarie 2018

Începutul acestei săptămâni aduce în prim plan viața ta emoțională. Lucrurile decurg surprinzător de bine şi îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. Oricum ar fi, tot ceea ce urmează să trăiești în plan sentimental se anunţă a fi fabulos. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 12-18 februarie 2018

Alegi să te dedici din ce în ce mai mult activității de la birou. În această săptămână ai foarte multe deadline-uri stabilite pe care îți dorești foarte mult să le îndeplinești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 12-18 februarie 2018

Zilele acestei săptămâni sunt esenţiale pentru viaţa ta. Lucrurile se precipită destul de mult în plan personal. Trebuie să iei decizii radicale care pun în pericol orice tip de siguranță de care ai parte în prezent. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 12-18 februarie 2018

Nivelul de adrenalină resimțit în această săptămână este ceva ce nu ai mai experimentat până în momentul de față. Tot ceea ce se întâmplă te va fascina pur şi simplu. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 12-18 februarie 2018

Zilele noii săptămâni se află sub influența lui Saturn. Nimic din ceea ce îți propui nu va fi obținut cu ușurință. Ai parte de provocări încă de luni dimineață când primești o veste deloc îmbucurătoare de la partenerii de afaceri. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 12-18 februarie 2018

Prieteniile și legăturile importante sunt în centrul atenției tale în acest început de săptămână. Îți pui foarte multe întrebări în legătură cu alegerile pe care le-ai făcut în viața personală. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 12-18 februarie 2018

Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională. Mai mult decât atât, nu înțelegi rostul unei analize îndelungate a unei acțiuni pe care vrei să o faci. Avantaje și dezavantaje există la tot pasul. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 12-18 februarie 2018

Schimbarea este un lucru benefic pentru tine. Reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezența lui Marte în zodia ta are o influență evidentă. Ești foarte ambiţioasă şi te lași condusă de ceea ce simți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie