Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 12 – 18 august 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 12 – 18 august 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 12 – 18 august 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 12 – 18 august 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 12 – 18 august :

Începutul acestei săptămâni mai călduroase aduce multă energie și entuziasm în viața ta. Decizia de a lucra și la aspectul fizic este una excelentă și benefică stării interioare, chiar dacă presupune un efort susținut. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 12 – 18 august:

Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. Este esențial să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 12 – 18 august:

Atunci când vine vorba de familie, ajungi să recunoști că nu te mai dedici ca altădată planurilor pe care le ai stabilite împreună cu cei dragi. Poate sună copilăresc, însă tot ceea ce trebuie să faci în această perioadă este să îți dai voie să simți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 12 – 18 august:

Este de preferat să nu vorbești prea mult cu cei din jur despre acțiunile pe care urmează să le faci în ceea ce privește cariera. De cele mai multe ori energia negativă pe care o 'recepționezi' de la cei din jur te poate bloca în planul acțiunii. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 12 – 18 august:

Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur. Îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 12 – 18 august:

Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta, iar tu o știi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 12 – 18 august:

Abilitatea de a seduce este pusă la îndoială în această săptămână. Deși nu îți dorești o relație romantică, simți o nevoie 'atroce' de a fi admirată de cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 12 – 18 august:

Un Săgetător destul de prezent în viața ta va reuși să te echilibreze din punct de vedere emoțional. Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 12 – 18 august:

Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ajustări necesare propriei vieți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 12 – 18 august:

Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai consumatoare de energie, mai ales că sunt momente în care ajungi să te învinovățești de tot ceea ce se întâmplă. Ești destul de exigentă cu propria persoană. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 12 – 18 august:

Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 12 – 18 august:

Venus va fi destul de activ în casa familiei și de aceea vei fi nevoită să iei decizii importante în acest sector al vieții. În fața ta se așterne o lume întreagă ce se lasă explorată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie