Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 11 - 17 noiembrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 11 – 17 noiembrie 2019:

Diada Marte-Saturn te va forța să iei decizii radicale în plan personal deoarece în acest mod vei reuși să îți regăsești echilibrul interior. Trebuie să renunți la anumite 'ancore toxice'. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 11 – 17 noiembrie 2019:

Încă de la începutul zilei de luni la birou ai de luat decizii importante. Este posibil ca acestea să îți afecteze viitorul profesional, dar pe moment nu îți vei da seama de impactul pe care îl au. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 11 – 17 noiembrie 2019:

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 11 – 17 noiembrie 2019:

Anumite relații din viața ta rămân în umbră tocmai din cauza faptului că tu doar pretinzi că acționezi în acest sens. Te minți singură. Realitatea este total alta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 11 – 17 noiembrie 2019:

Astrele vor pulsa destul de mult în sectorul financiar și de aceea este posibil să fii intrigată de modul în care decurg lucrurile în acest sens. Vestea bună este că tranziția în care te afli este de scurtă durată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 11 – 17 noiembrie 2019:

Capacitatea de a face lucrurile într-o manieră cât mai creativă te ajută întotdeauna să ieși din orice impas. Mesajele confuze pe care le primești de la persoana iubită îți creează o stare de disconfort. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 11 – 17 noiembrie 2019:

Nu tot ceea ce faci trebuie să aibă un scop anume. De cele mai multe ori ne lăsăm duși de val tocmai pentru că ceea ce trăim ne oferă stabilitate, armonie sau echilibru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 11 – 17 noiembrie 2019:

Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de ideea de visuri mărețe. Niciodată nu te-ai mai simțit atât de singură ca acum. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 11 – 17 noiembrie 2019:

În plan profesional lucrurile se așază pe un parcurs linear și nimic din ceea ce vei trăi nu va putea fi contestat din punct de vedere al autenticității. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 11 – 17 noiembrie 2019:

Ai în cap ideea obsesivă de a începe să lucrezi la un proiect personal, însă nu știi dacă vei putea face față provocărilor pe care acest lucru le presupune. Cu toate astea, este important să crezi în șansa ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 11 – 17 noiembrie 2019:

Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi între totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 11 – 17 noiembrie 2019:

În zilele care urmează petreci mult timp meditând asupra deciziilor luate. Este posibil ca răspunsurile pe care le afli să nu fie compatibile cu ceea ce îți doreai să ajungi să trăiești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie