Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 10-16 septembrie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 10-16 septembrie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 10-16 septembrie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 10-16 septembrie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 10-16 septembrie 2018:

Este o săptămână excelentă pentru oportunități profesionale. Vei reuși să te 'vinzi' foarte bine în cadrul întâlnirilor de business la care vei participa, astfel încât acestea se vor finaliza cu noi colaborări. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 10-16 septembrie 2018:

Lucrurile noi vor fi predominante în viața ta pe parcursul întregii săptămâni. Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, sunt multe situații în care îți dai singură seama că te înșeli. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 10-16 septembrie 2018:

Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. În această săptămână alegi însă să te lași condusă de ceea ce simți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 10-16 septembrie 2018:

Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii foarte irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi. Nici persoanele cu care interacționezi nu se pot absolvi de vină în ceea ce privește aceste situații. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 10-16 septembrie 2018:

Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta. Timpul ți-o va confirma! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 10-16 septembrie 2018:

Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale emoționale. Este primordial să găsești un echilibru între ceea ce înseamnă personal și ceea ce înseamnă profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 10-16 septembrie 2018:

Simți pe propria piele vibrația pe care ți-o transmite ori de câte ori lucrurile care se întâmplă ajung să ia o formă mai mult sau mai puțin asemănătoare cu ceea ce îți doreai cu adevărat să se întâmple. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 10-16 septembrie 2018:

Deși îți este dificil să dai uitării anumite trăiri intense de care ai avut parte alături de o persoană deosebită, acum știi că trebuie să privești înainte. Nu mai renunța ca altădată la propria fericire! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 10-16 septembrie 2018:

Ai parte de multe provocări și proiecte interesante care te scot din zona de confort. Limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane de la birou te ajută să te ții departe de multe conflicte. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 10-16 septembrie 2018:

Niciodată nu vei ști cum ar fi arătat viața ta dacă deciziile luate ar fi fost altele. Acest gând îți induce o stare profundă de melancolie. Sunt multe momente în care îți dai seama că trăiești în trecut. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 10-16 septembrie 2018:

Energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 10-16 septembrie 2018:

Deși întotdeauna te va critica, familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Nu vrei să mai faci compromisuri atunci când vine vorba de propriul confort. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie