Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 10 – 16 februarie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 10 - 16 februarie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 10 – 16 februarie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 10 – 16 februarie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 10 – 16 februarie 2020:

Concentrarea va fi esențială în zilele următoare. Planul sentimental este din nou plasat pe loc secund deoarece nu simți nevoia să flirtezi cu nimeni. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 10 – 16 februarie 2020:

Săptămâna aceasta te întâmpină cu un sentiment intens de ușurare. Îți dai seama cât de mult te-ai maturizat în ultima perioadă și efectul pe care îl are această schimbare asupra dinamicii vieții tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 10 – 16 februarie 2020:

Dinamica din viața de familie se va schimba destul de mult pe parcursul acestei săptămâni. Va fi nevoie de multă prezență de spirit și de flexibilitate pentru ca lucrurile să nu scape de sub control. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 10 – 16 februarie 2020:

Practica zilnică a unei gândiri pozitive te poate ajută să elimini o bună parte din premisele situațiilor tensionate pe care le trăiești constant. Prospectarea atentă și selectivă în plan profesional te poate aduce mai aproape de visurile pe care le ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 10 – 16 februarie 2020:

Firea ta 'alunecoasă' îi face pe cei din jur să nu îți acorde încrederea de care ai nevoie. Pentru a fi mai îndrăzneață în raport cu propriile visuri, trebuie să te lași condusă de propriile sentimente. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 10 – 16 februarie 2020:

Indiferent de ceea ce se întâmplă în propria familie, încearcă să nu vorbești despre asta cu oricine. Unele aspecte personale este de preferat să rămână necunoscute celor din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 10 – 16 februarie 2020:

Chiar dacă încrederea pe care le-o acorzi prietenilor este și va fi întotdeauna o parte importantă a vieții tale, este important totuși să fii mai rezervată. Această săptămână va fi definitorie în ceea ce privește cariera. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 10 – 16 februarie 2020:

Se pare ca în sfârșit începi o săptămână cu o dispoziție calmă și liniștită. Cu toate astea, nu dispui de foarte multă energie și vitalitate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 10 – 16 februarie 2020:

Se pare ca nu ai niciun plan stabilit pentru zilele ce vin și vei acționa spontan, indiferent de situația în care te vei afla. Chiar dacă prietenii aduc mereu optimism și energie în viața ta, în perioada următoare vei simți nevoia să fii singură. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 10 – 16 februarie 2020:

În una din zilele acestei săptămâni, reușești să creezi haos în cadrul activității de la birou. Din punctul tău de vedere, este inexplicabil ceea ce se întâmplă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 10 – 16 februarie 2020:

Începi să devii mai conștientă de neajunsurile emoționale pe care le ai în relația personală. La birou încerci să nu pierzi din vedere niciun detaliu important. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 10 – 16 februarie 2020:

Familia este susținătorul tău cel dintâi. Chiar și în momentele rare de izbeliște, ea te-a ajutat să te repui pe picioare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie