Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 10-16 decembrie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 10 - 16 decembrie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 10-16 decembrie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 10 – 16 decembrie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 10-16 decembrie 2018:

Nu ai să știi niciodată ce te caracterizează cel mai bine, siguranța afectivă sau independența totală, indiferent de ce sector al vieții este vorba. Aceasta este întrebarea în jurul căreia se vor scurge zilele următoare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 10-16 decembrie 2018:

Nu ai crezut niciodată în ideea de schimbare absolută, dar viața pare că îți cere cu insistență să faci unele 'retușuri'. Firea ta mult prea calculată te îndeamnă să te privezi de un stil de viață caracterizat de adrenalină și emoții puternice. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 10-16 decembrie 2018:

Totul în viața ta este haos. Probleme financiare, nesiguranță afectivă, iluzii deșarte cu privire la unele schimbări radicale pe care ți le dorești, toate astea îți afectează enorm calitatea vieții. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 10-16 decembrie 2018:

La birou neînțelegerile pot fi destul de frecvente în perioada care urmează. Conflictele de interes care apar între tine și partenerii de afaceri induc o atmosferă de lucru stresantă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 10-16 decembrie 2018:

Din fericire pentru tine, ai în jur oameni fideli și de încredere pe care te poți baza în orice context. Cu toate astea, familia este cea care de multe ori pare că te instigă la conflicte pentru că nu este niciodată de acord cu modul în care îți trăiești viața. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 10-16 decembrie 2018:

În această perioadă se pare că ai nevoie de mai multă atenție decât primești. Procesul acesta devine cu atât mai dificil cu cât direcția în care privești este greșită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 10-16 decembrie 2018:

Ciclurile pe care le realizează Saturn în zilele următoare îți induc o stare de agitație care te ajută să îndeplinești cu succes toate obiectivele proiectate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 10-16 decembrie 2018:

Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și în mod firesc. În anumite contexte, trebuie să realizezi faptul că ceri lucruri despre care consideri că pur și simplu ți se cuvin. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 10-16 decembrie 2018:

Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi cu desăvârșire pe parcursul acestei săptămâni. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii foarte irascibilă, uneori chiar implacabilă cu cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 10-16 decembrie 2018:

Responsabilitatea pe care o proiectai întotdeauna asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental. Ai integrat cu succes ideea conform căreia ești unica responsabilă de tot ceea ce trăiești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 10-16 decembrie 2018:

În zilele care urmează, Jupiter se pare că își 'revarsă' toată energia asupra zodiei tale. Tot ceea ce vei resimți tu este nevoia de a te face remarcată la birou, cu orice preț. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 10-16 decembrie 2018:

Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității. Chiar dacă sunt situații pe care accepți că nu le poți controla, niciodată nu îți pierzi inspirația. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie