Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 10-16 august 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 10-16 august 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 10-16 august 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 10-16 august 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 10-16 august 2020:

Visezi cu ochii deschiși la diverse situații, dar nu ești suficient de motivată pentru a acționa. Este posibil să ai nevoie de mult mai multe pentru a putea ieși din propria bulă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 10-16 august 2020:

Tot ceea ce vei trăi în perioada următoare te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 10-16 august 2020:

Nesiguranța de sine presupune și o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 10-16 august 2020:

Chiar dacă știi că promisiunile care ți se fac nu vor ajunge niciodată să se transforme în realitate, rămâi în anumite relații doar din cauza fricii de a renunța. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 10-16 august 2020:

Atunci când vine vorba de carieră și de propriile valori, îți dai seama că anturajul de care ești înconjurată la birou te face să te „anulezi”. Cu siguranță nu asta îți dorești pentru tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 10-16 august 2020:

Practica pe care ți-ai impus-o de ceva timp în anumite sectoare ale vieții te-a ajutat să îți structurezi noi tabieturi și să îți recapeți o parte din vitalitatea care te-a caracterizat dintotdeauna. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 10-16 august 2020:

Planurile personal și profesional se intercalează destul de mult, iar energia negativă, care va lua locul bunei dispoziții în cadrul familiei, va duce tot mai des la conflicte. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 10-16 august 2020:

Firea ta curioasă poate să îi deranjeze pe cei din jur. Schimbul de replici pe care îl vei avea în mai multe contexte va susține această stare de fapt. Chiar dacă îți dorești să afli lucruri, trebuie să știi cum să o faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 10-16 august 2020:

Fluctuațiile financiare de care ai parte în această perioadă te scot din zona de confort. Este posibil să anulezi o parte din planurile stabilite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 10-16 august 2020:

Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. În acest plan al vieții tale, lucrurile nu decurg niciodată lin. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 10-16 august 2020:

Planurile pe care le ai stabilite alături de prieteni și familie vor fi esențiale pentru menținerea echilibrului între personal și profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 10-16 august 2020:

Chiar dacă nu știi exact care sunt pașii pe care trebuie să îi faci, nu te mai lași absorbită de falsa idee că destinul ți se va dezvălui de la sine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din astrologie