Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 1-7 iunie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 1-7 iunie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 1-7 iunie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 1-7 iunie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 1-7 iunie 2020:

Nu faci lucruri pentru sine pentru că îți lipsește cu desăvârșire timpul. Modul în care alegi să te raportezi la experiențele nefericite de care ai parte te ajută mult în menținerea lucidității psihice. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 1-7 iunie 2020:

Persoanele apropiate se pot încrede în capacitatea ta de a discerne binele de rău. Cu toate acestea, lucrurile nu se întâmplă în direcția la care se așteaptă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1-7 iunie 2020:

Schimbarea anumitor tabieturi te poate ajuta să îți recapeți destul de repede vitalitatea. Mișcarea ciclică a astrelor te face să treci prin stări emoționale care fluctuează destul de mult. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 1-7 iunie 2020:

Atunci când vine vorba de reușitele în plan profesional, pentru tine sunt extrem de importante detaliile. Ești o fire perfecționistă și crezi în minuțiozitate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 1-7 iunie 2020:

Din partea lui Jupiter primești destul de multă energie şi exuberanță pe parcursul acestei săptămâni. O idee pe care ai avut-o anul trecut în raport cu cariera ta începe să prindă forma la care visai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 1-7 iunie 2020:

Chiar dacă a acționa presupune a renunța la atitudini sau persoane care te rănesc, nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță emoțională. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 1-7 iunie 2020:

A te simți total pierdută din punct de vedere emoțional va fi destul de dificil pentru tine. Opțiunile pe care le ai în raport cu anumite aspecte nu sunt ceea ce ai tu nevoie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 1-7 iunie 2020:

Zilele acestei săptămâni te provoacă, mai ales la nivel profesional. Instinctul tău este destul de puternic și de aceea îți urmezi mereu intuiția în situațiile în care nu găsești soluții la problemele pe care le întâmpini. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1-7 iunie 2020:

Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai ai întrebări. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 1-7 iunie 2020:

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să fii respinsă cu brutalitate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 1-7 iunie 2020:

Mercur-Uranus este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 1-7 iunie 2020:

Ești într-o continuă căutare de indicii care să îți sugereze drumul pe care trebuie să pășești. Vezi totul în perspectivă. Ești conștientă mereu de implicațiile alegerilor pe care le faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie