Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 1 – 7 iulie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 iulie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 1 – 7 iulie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 1 – 7 iulie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 1 – 7 iulie 2019:

Pe parcursul acestei săptămâni, în anumite zile mai încărcate din punct de vedere emoţional, îţi îndrepți destul de mult atenția către trecut. La o mai atentă introspecție, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra echilibrului tău interior. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 1 – 7 iulie 2019:

Încă de la începutul săptămânii la birou ai de luat decizii importante. Acestea este posibil să îți afecteze viitorul profesional așa că este important să privești lucrurile în perspectivă și să nu te lași 'cucerită' de promisiunile exagerate pe care le pot presupune anumite direcții de acțiune. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1 – 7 iulie 2019:

Mercur se află într-o perioadă de ascensiune energetică și totul se va resimți în plan emoțional. Pe parcursul zilelor următoare o să îți stabilești cu atenție prioritățile profesionale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 1 – 7 iulie 2019:

Deși nu îți dorești acest lucru, situația cu care te confrunți în relația personală pare să tergiverseze unele decizii pe care este important să le iei cât mai repede. Este evident că te lași condusă de emoții. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 1 – 7 iulie 2019:

Firea sceptică te ține mereu în-afara evenimentelor importante care au loc în viața ta. Poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca experiență și îți oferă posibilitatea să 'fugi' de responsabilitate atunci când simți că nu mai deții controlul asupra a ceea ce simți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 1 – 7 iulie 2019:

Mai în toate zilele care urmează te încearcă sentimentul că cei din jur nu te înțeleg așa cum ți-ai dori. Este posibil ca majoritatea persoanelor cu care ai relații afectuoase să aibă probleme personale și să nu aibă întotdeauna energia necesară pentru a se conecta la tine așa cum ai tu nevoie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 1 – 7 iulie 2019:

Viața ta personală este plină de pasiune și de lucruri simple care îți conferă împlinire. Tot ceea ce faci în următoarele zile are menirea de a te face fericită, indiferent de riscurile pe care le presupun alegerile tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 1 – 7 iulie 2019:

În perioada următoare faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Chiar dacă ești de părere că anumite persoane din viața ta fac lucruri fără sens, alegi să nu îți mai expui punctul de vedere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1 – 7 iulie 2019:

Uneori încerci mult prea agresiv să îți susții punctul de vedere, chiar dacă o astfel de atitudine nu este neapărat necesară. Cei din jur chiar nu sunt preocupați, așa cum consideri tu, de deciziile pe care le iei sau de modul în care alegi să îți petreci viața. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 1 – 7 iulie 2019:

Fiecare 'revoluție astrală' purtată de astre îți va crea disconfort în plan emoțional. Atunci când îngrijorarea cu privire la anumite aspecte ale vieții tale personale ia amploare, pierzi controlul și asupra propriei persoane. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 1 – 7 iulie 2019:

Dinamica vieții tale profesionale se schimbă radical în zilele următoare. Atunci când vine vorba de relațiile importante pentru tine, alegi să fii onestă în primul rând cu propria persoană. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 1 – 7 iulie 2019:

Energia primită din partea astrelor va face ca lucrurile să se precipite și vei fi nevoită să iei decizii care vor avea un efect de durată asupra armoniei de care ai parte în prezent. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie