Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 1 – 7 aprilie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 aprilie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 1 – 7 aprilie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 1 – 7 aprilie, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 1 – 7 aprilie 2019:

Uranus aduce în viața ta multe schimbări radicale. Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 1 – 7 aprilie 2019:

O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. În zilele care urmează vei încerca să implementezi în tot ceea ce faci un sistem de organizare mai riguros. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1 – 7 aprilie 2019:

Se pare că rolul persoanei oricând disponibile din punct de vedere emoțional pentru cei din jur este saturat. Nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 1 – 7 aprilie 2019:

Dacă te gândești să te concentrezi mai mult pe carieră, trebuie să o faci astfel încât relația personală să nu fie afectată. Nu ești adepta scurtăturilor atunci când vine vorba de obiectivele pe care le ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 1 – 7 aprilie 2019:

Pentru următoarea perioadă îți este rezervată o tranziție destul de intensă. Îți creionezi noi obiective profesionale, renunți la prietenii sau oameni care nu te mai inspiră, te concentezi pe propriile nevoi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 1 – 7 aprilie 2019:

Zilele următoare sunt potrivite pentru a aduce relația personală pe linia de plutire. Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener v-au adus într-un punct critic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 1 – 7 aprilie 2019:

Deși în zodia ta Mercur va ocupa cea mai mare parte a timpului o poziție retrogradă, siguranța de sine este cea care te va ghida în tot ceea ce faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 1 – 7 aprilie 2019:

Zilele acestei săptămâni se vor scurge într-un mod haotic. Nici măcar nu știi care este sursa agitației care te înconjoară. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1 – 7 aprilie 2019:

Pentru această săptămână ai lucruri esențiale de rezolvat în ceea ce privește cariera. Cea mai mare parte a timpului o vei petrece la birou. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 1 – 7 aprilie 2019:

Nu tot ceea ce faci trebuie să aibă un scop anume. De cele mai multe ori ne lăsăm duși de val tocmai pentru că ceea ce trăim ne oferă stabilitate, armonie sau echilibru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 1 – 7 aprilie 2019:

Venus va pulsa destul de mult în sectorul financiar și de aceea este posibil să fii intrigată de modul în care decurg lucrurile în acest sens. Vestea bună este că tranziția în care te afli este de scurtă durată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 1 – 7 aprilie 2019:

În zilele următoare vei simți că îți recapeți vitalitatea. Capacitatea de a face lucrurile într-o manieră creativă te ajută să ieși din orice impas în care te afli. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie