Greșelile pe care le faci într-o relație, în funcție de zodia ta

Greșelile pe care le faci într-o relație pot fi strâns legate de zodia în care te-ai nascut. Fie că ai încredere sau nu în alinierea stelelor, e interesant câtă precizie poate să ofere astrologia uneori.

Greșelile pe care le faci într-o relație, în funcție de zodia ta

Aceste greșeli nu se aplică neapărat tuturor persoanelor, dar se bazează pe cele mai predominante caracteristici ale fiecărei zodii.

Berbec

Berbecilor le place de obicei să se arunce într-o relație cu prima persoană de care se îndrăgostesc. Dacă lucrurile merg bine, nu îți este frică să mergi mai departe spre a te căsători și a face copii, fără să stai prea mult pe gânduri. Câteodată această grabă te poate face să omiți lucruri importante, precum aspecte din trecutul partenerului, pe care nu le descoperi decât atunci când eșți deja implicată emoțional. Încetinește puțin ritmul și acordă atenție, încă de la început, pentru a evita surprizele neplăcute.

Taur

Taurului îi plac lucrurile strălucitoare, care ies în evidență, și prin urmare și potențialii parteneri îi alege cam la fel. Poți ajunge într-o relație cu un tip care arată foarte bine, pentru a realiza mai târziu că îi lipsesc alte calități sau nu are stabilitatea financiară și maturitatea pe care tu ți le dorești. Sub impulsul primelor momente, uiți că ai nevoie de întreg pachetul pentru a rămâne fericită într-o relație de lungă durată. Nu mai pune atât de mult accent doar pe aspectul fizic.

Gemeni

Gemenii își doresc alături o persoană cu care să poată discuta despre orice și să facă orice le trece prin cap. Pui accent pe stimularea mentală, mai mult decât pe atracția fizică. Din păcate asta înseamnă uneori că îți atrag atenția exact acele persoane pe care le găsești peste tot. Deși interesante și sensibile la prima vedere, nu au prea multe de oferit. Vei realiza în final că s-ar putea să îți dorești pe cineva cu o personalitate mai puternică, care nu are nevoie să fie salvat de tine în orice moment.

Rac

Racii își doresc să fie protejați de partenerii lor. Le plac partenerii care le fac să se simtă în siguranță și iubite. Firea ta emotivă cere aceeași sensibilitate în schimb. Dacă nu ești însă atentă, e posibil să ajungi într-o relație cu un partener posesiv care va ajunge să te manipuleze. Nu te uita doar la lucrurile pe care ți le poate oferi, încearcă să cunoști o persoană dincolo de aparențe.

Leu

Leii iubesc drama. Le atrag persoanele cu simt artistic, simțul umorului și spirit aventurier, care să îi inspire și alături de care să se poată distra. Din păcate, asta te poate împinge uneori spre cei care au o personalitate minunată și amuzantă, însă nu sunt chiar atât de responsabili. Renunță la o relație în care mai mult tu vei fi nevoită să ai grijă de celălalt.

Fecioară

Fecioarele nu prea știu să se distreze și pot avea uneori de pierdut din cauza asta într-o relație. Sunt mai degrabă persoane serioase cărora le plac partenerii serioși. E posibil ca, atunci când cauți pe cineva care să îți ofere stabilitatea pe care o vrei, să te lovești de cei prea obsedați de muncă sau mult prea serioși. Ai tendința să intri imediat într-o relație cu un partener care are CV-ul perfect pentru tine. Învață să te relaxezi mai mult.

Balanță

Balanțelor nu le place singurătatea. Vor să se așeze cât mai repede la casa lor, lângă cineva care le iubește și căruia vor să îi ofere toată dragostea lor. Le plac persoanele care au pasiuni și simt artistic. Din păcate, atrag și mulți parteneri care le vor frânge inima, prin faptul că devin geloși sau indeciși. Și vor rămâne lângă aceștia mult prea mult timp. Nu sta într-o relație care nu e așa cum trebuie, doar pentru că îți este teamă de singurătate.

Scorpion

Scorpionii sunt recunoscuți pentru înclinarea lor spre relații care se bazează mai mult pe latura fizică, fără implicare emoțională. Nu e neapărat vorba despre faptul că nu vor să iubească, doar că nu au răbdarea necesară să ajungă în acel punct. Preferă să aibă multe relațîi sexuale pe parcurs, fără a cunoaște cu adevărat persoana de lângă. Nu face greșeala să construiești o relație bazată doar pe activitatea din dormitor, e posibil să îi alungi pe cei pe care îi vei regreta mai târziu.

Săgetător

Săgetătorul preferă să fie independent, fără să i se invadeze prea mult spațiul intim. Asta nu înseamnă însă că nu ai nevoie de dragoste și atenție. Nu face greșeala să rămâi într-o relație cu o persoană distanță, doar pentru că nu îți place să fii sufocată. Ai de asemenea o slăbiciune pentru persoanele amuzante, care îți promit o viață plină de aventuri, dar imaturitatea pe care e posibil să le-o descoperi mai târziu te va enerva la culme.

Capricorn

Capricornii sunt destul de maturi și așteaptă aceeași maturitate de la partenerul lor. Așteaptă de la acesta să contribuie atât material cât și emoțional la buna funcționare a relației lor. Nu lăsa însă dragostea pentru stabilitate să stea în calea nevoilor tale, chiar dacă nu ești atât de romantică, asta nu înseamnă că nu ai nevoie de dragoste și atenție. Nu îți mai privi relațiile ca pe niște afaceri, riști ca până la urmă chiar asta să devină.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Vărsător

Varsatorilor le plac partenerii mai ciudați. Dacă persoana cu care ieși nu e specială în vreun fel sau nu are o trăsătură de caracter aparte, relația nu va dura. Poți deveni rece și distantă la fel de repede pe cât poți să te îndrăgostești. Nu face greșeala să rămâi lângă cineva pe care crezi că îl poți schimba și nu lăsa personalitatea interesantă să primeze în față unor defecte urâte, precum un comportament abuziv.

Pești

Romantici incurabili, Peștii pot face multe greșeli într-o relație. Atunci când te îndrăgostești ai tendința de a-l învălui pe celălalt într-o aură și a-i atribui calități pe care de fapt nu le are. Ai grijă să revii din când în când cu picioarele pe pământ, pentru că oricât de frumoasă ar fi viața văzută prin ochii tăi, realitatea poate să te rănească dacă nu ești atentă.

Citește și:
6 zodii predispuse să fie mincinoase patologice

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video