De ce nu ți-ai găsit încă partenerul perfect, în funcție de zodia ta

Când vine vorba despre a găsi partenerul potrivit, te găsești vinovată de auto-sabotare?

De ce nu ți-ai găsit încă partenerul perfect, în funcție de zodia ta

De ce îți este atât de greu să îți găsești un partener? Nu este deloc greu ca cineva să te iubească și cineva, într-o bună zi, o va face. Însă fiecare semn zodiacal poartă cu sine anumite piedici specifice care pot cauza întârzieri în jocurile iubirii.

Berbec

Chiar natura ta extrem de independentă poate deveni enervantă la începutul unei relațîi. Berbecul trebuie să învețe să fie mai relaxat și să își controleze orgoliul. O relație puternică se va baza întotdeauna pe mici compromisuri.

Taur

Nu te baza pe faptul că partenerul tău va rămâne loial atunci când tu vei renunța la a avea grijă de tine. A avea o relație nu presupune ca eforturile să înceteze, din contra! De asemenea, încăpățânații Tauri tind să țină ranchiună în urma anumitor conflicte, lăsând resentimentele să ia amploare cu timpul.

Gemeni

Dacă infidelitatea este un șablon al relațiilor tale, s-ar putea de fapt să fie modalitatea ta de a ieși ușor dintr-o relație. Să fii într-o relație cu o persoană născută în zodia Gemeni poate să te dezorienteze, deoarece acesta obișnuiește să își reinventeze personalitatea destul de des.

Rac

Trebuie să ai grijă ce subiecte abordezi la începutul unei relațîi! Racii tind să vorbească despre căsnicie și copii mult prea devreme. Aceștia se atașează extrem de ușor, fapt ce îi poate sufoca pe partenerii lor și astfel, în loc de a se bucura de iubirea primită, aceștia vor bate în retragere.

Leu

Orice conflict cu partenerul tău este rezultatul faptului că îți pasă. Însă cel ce iubește un nativ Leu poate considera că acestuia îi place doar să se certe, lucru extrem de obositor. Un Leu poate rămâne singur dacă pune mai mult preț pe a câștiga conflicte, în loc de a câștiga sufletul partenerului.

Fecioară

Acel bărbat superb cu care ți-ai dori să ieși la o întâlnire, probabil nu știe că eșți interesată din cauza felului tău foarte retras de a fi. O Fecioară tinde să renunțe la joc, înainte că acesta să înceapă. Iar dacă s-a produs fie și cea mai mică greșeală la prima întâlnire, niciodată nu va suna înapoi. Chiar dacă totul a fost doar în mintea ei.

Balanță

Viața ta amoroasă poate fi cu adevărat dezastruoasă deoarece, cumva, tinzi să îți alegi parteneri toxici, ce încă au probleme de rezolvat. De fapt, o Balanță poate intenționat, dar fără ca măcar să își dea seama, să caute persoane nepotrivite pentru ea.

Scorpion

Încântătorul tău spirit satiric poate să devină de-a dreptul sâcâitor. Scorpionul poate avea o atitudine de „totul sau nimic”, fapt ce îi poate speria potențialii parteneri. Ei pot deveni posesivi, fapt ce va concluziona în fuga partenerului.

Săgetător

Nu sunt oare standardele tale mult prea ridicate? Este adevărat, toată lumea merită ce este mai bun, însă femeia Săgetător tinde să creadă că nimeni nu este destul de bun pentru ea.

Capricorn

Până ce încrederea ți-a fost câștigată, te poți comporta destul de rece. Din păcate acest lucru durează destul de mult, fapt ce poate frustra partenerul unui Capricorn, înainte de a ajunge să cunoască adevăratele valori ale acestuia.

Vărsător

Întotdeauna ai ceva de spus și nu faci niciun efort în a ascunde asta. Acest lucru poate fi atrăgător la începutul unei relațîi, însă cu timpul atitudinea Vărsătorului poate deveni iritantă și chiar distructivă, cauzând constant conflicte.

Pești

Trăiești încă în trecut, nu e așa? Peștii trec foarte greu peste fostul partener și, de asemenea, aceștia tind să aleagă mereu parteneri toxici, ce se folosesc de ei.

Citește și:
Cele 2 zodii alături de care nu poți avea o relație de lungă durată, în funcție de zodia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie