Cum te ajută zodiile când nu ai un partener

Te-ai despărțit de curând de partenerul tău și nu știi cum vei reacționa cu noul statut single?

Cum te ajută zodiile când nu ai un partener

Potrivit unui studiu, din ce în ce mai mulți oameni aleg să rămână singuri sau să se căsătorească mai târziu și nu la vârsta de 23-27 de ani. Dar iată cum te ajută zodiile.

Având în vedere presiunea mai scăzută din partea societățîi de a avea o familie și copii față de trecut, întâlnirile și relațiile de scurtă durată sunt mai căutate decât căsătoriile. Totodată, relațiile au devenit puțin înfricoșătoare.

Ești genul care preferă viața celibatară sau ai nevoie de cineva în viața ta? Zodiile oferă o descriere a personalitățîi fiecărei persoane, și, indiferent dacă tu crezi sau nu, determină modul în care te comporți atunci când ești single.

Citește în continuare cum influențează fiecare zodie statutul unei persoane și cum te ajută zodiile:

Berbec

Fiind o zodie care își iubește independența, Berbecul nu va accepta să fie prins într-o relație. Acești lideri înnăscuți preferă să ia singuri deciziile, așadar nu au probleme să fie singuri. Viața celibatară le oferă libertatea pe care și-o doresc.

Taur

Taurul este o altă zodie care apreciază independența și autonomia. Deși nu are întotdeauna calități de lider, acesta preferă să facă lucrurile în felul lui și se enervează atunci când este forțat să urmeze calea altcuiva. El apreciază stabilitatea, așadar îi este teamă să se aventureze într-o relație după ce a stat o perioadă îndelungată singur. Totodată, singurătatea după o despărțire îi sperie.

Gemeni

Semn astral puternic și independent, Gemenii au energie, sunt impulsivi și neliniștiți. Nu le place să fie legați de cineva și se plictisesc foarte ușor, chiar și în relațiile oarecum satisfăcătoare. Rezultatul firii lor? Aceștia preferă întâlnirile fără obligațîi.

Rac

Racul are o personalitate foarte complicată. Pe de-o parte își apreciază libertatea, așadar singurătatea nu este o problemă, însă, pe de altă parte, sunt dependenți și au nevoie de cineva care să aibă grijă de ei, mai ales în problemele emoționale, ceea ce înseamnă că preferă să fie într-o relație.

Leu

Deși Leii se consideră o zodie independentă, aceștia nu pot fi lăsați singuri din două motive: în primul rând, sunt mândri și vanitoși și au nevoie de cineva să-i tempereze și, în al doilea rând, au nevoie de admirație și laudă din partea celor din jur, așadar vor pe cineva lângă ei. Aceștia rar stau singuri pentru o perioadă îndelungată de timp.

Fecioară

Interesantă și complexă, Fecioara abordează fiecare situație cu o gândire analitică și, prin urmare, vede părțile practice ale singurătățîi. Atunci când decide că este momentul să iasă la întâlniri, se gândește la toate lucrurile care pot merge prost și din această cauză îi este greu să își găsească un partener.

Balanță

Spre deosebire de celalalte zodii, Balanța iubește oamenii. Este o fire independentă, dar preferă mereu să aibă alături un partener și să fie înconjurată de oameni. La fel ca Leii, aceasta are nevoie de admirație și din această cauză nu se poate îndrăgosti de cineva dacă nu este îndeplinită această condiție. Singurătatea este mai mult o fază de tranziție pentru această zodie și nu un statut pentru o perioadă îndelungată.

Scorpion

Scorpionii sunt ambițioși și suspicioși. Aceștia preferă să fie independenți și sunt de cele mai multe ori prea ocupați pentru a se mai gândi la alte persoane. Este nevoie de mult efort pentru a obține încrederea acestei zodii și, de aceea, nativii Scorpion preferă să fie singuri pentru a-și trăi viața așa cum își doresc.

Săgetător

Săgetătorii iubesc oamenii, însă urăsc angajamentele. Aceștia își doresc mereu libertate și aventură, așadar ei vor alege o relație dacă va exista o persoană care poate ține pasul cu ei, altfel se vor mulțumi să fie singuri.

Capricorn

Nativii Capricorn au încredere în ei și nu simt nevoia să fie admirați sau lăudați de către partenerul lor, așadar pentru această zodie singurătatea nu este o problemă.

Vărsător

Vărsătorii, la fel ca Gemenii și Săgetătorii fug de relațiile serioase. Această zodie păstrează distanța față de partenerul lor chiar dacă îl adoră. Ei își iubesc libertatea și independența mai mult, așa că îi poți găsi trăind liniștiți singuri.

Pești

Dintre toate zodiile, Peștii sunt cei care își doresc cel mai mult o relație. Singurătatea este un pericol pentru sănătatea lor emoțională. Aceștia sunt foarte sensibili și de aceea au nevoie de o persoană care îi poate înțelege și motiva.

Citește și:
Cum reacționează fiecare zodie în fața unei situații tensionate

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie