Cum să seduci fiecare zodie

Seducția, o armă pe care toți încercăm să o folosim dar, în anumite cazuri oricât de mult ne-am strădui, nu reușim.

Cum să seduci fiecare zodie

Câteodată, tindem să ne bazăm pe stereotipuri în momentul când încercăm să seducem o anumită persoană, însă există posibilitatea să greșim.

Metoda de seducție în funcție de stereotipuri este pentru cei care nu au imaginație și care nu doresc să își dezvolte creativitatea. Fiecare semn zodiacal are propriile dorințe, iar dacă tu afli ce îi place și ce își dorește nu poți da greș.

Potrivit astrologilor, fiecare semn zodiacal poate fi sedus prin următoarele metode:

Berbec

Nativilor din zodia Berbec le place să fie ascultați. Au foarte multe de spus, chiar lucruri interesante. Aceștia sunt profesori grozavi, iar când vei începe să descoperi că sunt și foarte atrăgători poți începe să îi seduci, lăsându-i să îți povestească absolut orice. Vor vedea în tine o persoană plină de compasiune și interesată de preocupările lor și, în același timp, vor începe și ei să fie interesați de persoana ta.

Taur 

Laudă-le creativitatea. Nativii Taur sunt des lăudați pentru munca și efortul lor, dar foarte rar sunt lăudați pentru creativitatea și artistul care se găsește în ei. Sunt nativi creativi, plini de imaginație deci, oferă-le laude de fiecare dată când ai ocazia. Taurii vin la pachet cu sex-appeal-ul când sunt apreciați.

Gemeni 

Lasă-i să îți ofere plăcere. Nativii Gemeni simt nevoia să ofere plăcere, dar la rândul lor să și primească. Pentru ei este important ca tu să înțelegi cât de multe lucruri pot face pentru tine și să îi apreciezi. Gemenii sunt sentimentali, dar ca să fie prinși în plasa seducției lasă-i să se simtă ca și cum eforturile lor sunt minunate.

Rac

Nativii din zodia Rac nu vor fi deloc impresionați dacă te axezi pe frumusețe. Ei sunt interesați ca tu să fii cea mai sinceră persoană din încăpere. Acești nativi adoră arta, deci cadourile ideale pentru ei ar fi obiectele decorative sau bilete la diferite spectacole. Sunt persoane spirituale cu un sex-appeal destul de dezvoltat, care cu siguranță te vor face să te simți bine în prezența lor dacă știi să îi cucerești.

Leu 

Ca să seduci nativii din zodia Leu, trebuie să ai un simț al umorului foarte dezvoltat. Leilor le place să se distreze, să râdă și să se simtă bine alături de o persoană. Cu siguranță te vor remarca dacă arăți bine și dacă ai o ținută pe măsura așteptărilor lor, dar cu toate acestea preferă să aibă alături pe cineva cu care să se poată simți bine. Cu nativii din această zodie, lucrurile se pot desfășura rapid, dacă știi să îi cucerești.

Fecioară

Fecioarele iubesc lucrurile. Da am spus bine. Sunt aproape singurii nativi din zodiac care apreciază cu adevărat florile, bomboanele, lucrurile mici, dar care au valoare sentimentală. Este de reținut că ei nu vor ca tu să cheltuiești bani, deci lucrurile mici făcute special pentru ei cu siguranță îi vor cuceri.

Balanță

Dacă vrei să seduci nativii din zodia Balanță trebuie să îți evidențiezi pasiunea la un nivel înalt. Dacă faci asta, ei te vor duce pe culmile plăcerii, dar trebuie să ai grijă să nu îi sperii cu dramele tale din trecut. Balanțelor le place ca din exterior să pară că ești o persoană rece și dură, iar în privat să fii complet diferită.

Scorpion 

Aici avem un alt semn zodiacal căruia îi plac foarte mult lucrurile materiale, chiar mai mult decât celor din zodia Fecioarei. Iubesc plimbările în noapte cu mașina, hainele de la branduri importante, cine la restaurante de lux. Ai grijă la acest tip de persoană.

Săgetător

Săgetătorii știu cel mai bine cum să cucerească, așadar ar trebui să lași asta în seama lor. Cu cât le oferi mai multă atenție, cu atât îți oferă și ei, dar ai grijă să existe mereu sinceritate. Dacă vrei să îi cucerești, trebuie să îi accepți așa cum sunt. Dacă vrei să îi îndepărtezi, dă-le sfaturi pe care probabil nu ți le-au cerut.

Capricorn 

Dacă vrei să cucerești nativii Capricorn, trebuie să le arăți ce ai în comun cu ei. Capricornii sunt interesați întotdeauna de ceea ce este nou sau cool și în egală măsură aceștia doresc să audă și opinia ta. Acești nativi sunt foarte inteligenți și știu întotdeauna dacă încerci să îi păcălești.

Vărsător

Ca să fi pe placul unui nativ Vărsător trebuie să îi împărtășești viziunea. Acestuia îi place să poarte diferite discuții, despre viitor mai ales, dar ai grijă: ține foarte mult să fie respectat. Întotdeauna este foarte atent când vine vorba de aspectul fizic.

Pești

Ca să cucerești nativul din zodia Pești trebuie să fii o persoană loială, sinceră și să demonstrezi mereu că ai intenții bune. Peștii nu se lăsa ușor cuceriți, deoarece au nevoie de timp pentru a căpăta încrederea necesară.

Citește și:
7 zodii care obțin întotdeauna ceea ce vor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie