Cum să îți dai seama dacă mai simte ceva pentru fosta, în funcție de zodia lui

Simpla informație conform căreia partenerul tău încă mai are sentimente pentru fosta te poate salva de suferință.

Cum să îți dai seama dacă mai simte ceva pentru fosta, în funcție de zodia lui

Pentru unele zodii trecutul peste o relație e floare la ureche. Imediat ce ați încheiat socotelile, tot ce mai trebuie să facă e să își strângă lucrurile și să plece.

Pentru alții în schimb, sentimentele nu dispar pur și simplu. Pentru anumite semne zodiacale există o mare posibilitate ca foștii să facă parte în continuare din gîndurile lor – de obicei pentru că despărțirea nu a fost de comun acord sau pentru că obișnuința trece foarte greu.

Doar pentru că nu mai sunteți împreună asta nu înseamnă că trebuie să te mai gîndești la ea, serios! De obicei sunt motive mult mai profunde pentru care nu poți să și-o scoți din minte.

Să te dezobișnuiești poate fi destul de greu – este atât de familiar cu toate gesturile ei încât orice altceva i se pare forțat.

Poate sexul era foarte bun; atât de bun încât să nu mai vrea să încerce cu altcineva pentru că sigur nu se va ridica la nivelul așteptărilor lui.

Sau poate încă o mai iubește! Atât de simplu.

Iar tu nu te poți opri din analizarea profilelor lui de social media. știi că nu te ajută, dar tot nu te poți opri. Semnele trebuie să fie acolo, nu? Vrei neapărat să știi dacă noul tău iubit încă simte ceva pentru fosta lui înainte ca relația să devină prea serioasă și să suferi. Dar după cum probabil ai văzut deja, lucrul ăsta nu e niciodată evindent.

Dacă știi care e semnul lui zodiacal în schimb, noi te putem ajuta. Folosește informația în avantajul tău și citește acest horoscop ca să poți identifica exact ce simte.

BERBEC

Berbecii joacă un joc clasic de ipocrizie atunci când încă au sentimente față de fosta. O să îți spună cu fiecare ocazie că nu se gândește niciodată la ea și că practic nu îi pasă, dar se va enerva atât de tare totuși.

E nervos pe felul în care s-au despărțit, pe rapiditatea cu care ea l-a ânlocuit sau pe simplul fapt că pare cu mult mai fericită fără el.

TAUR

Conform tuturor semnelor, taurul a trecut total peste fosta relație. Nu se gândește la ea, nu vorbește despre ea, e foarte fericit că e împreună cu tine.. cu excepția unui singur lucru ciudat. Încă are numărul ei de telefon salvat și sunt în continuare prieteni pe social media. Nu e mare lucru, nu?!

Uite care e treaba: durează fix 2 minute să îi ștergi numărul de telefon și contactul de pe facebook, ok? Dacă îl rogi să facă asta nu ar trebui să aibă nimic împotrivă, dar dacă spune că este prea comod sau leneș pentru astfel de gesturi, încă mai au o legătură.

GEMENI

Atunci când totul merge strună, Gemenii nu au nicio problemă în a discuta despre trecutul lor într-un mod sănătos și sincer. De obicei asta înseamnă că sunt responsabili și asumați iar tu ești cu mult mai bună.

Bineințeles, dacă vorbește cam prea mult despre fosta, sau deloc, atunci ceva e ciudat. Nu există niciun motiv pentru care ar vorbi atât de mult despre ea decât acela evident.

Cum nu există motive pentru a nu o menționa niciodată, asta face lucrurile să pară neterminate și confuze. Oricum ar fi, dacă discuțiile despre ea te fac să te simți inconfortabil nu e un semn deloc bun.

RAC

Racilor le e greu de obicei să treacă peste o relație, ceea ce nu e mereu un lucru rău. Nu poate să se desprindă de o persoană care i-a fost alături mult timp pentru că pur și simplu nu i se pare corect.

Normal că este perfect conștient că schimbarea face parte din viață și în mod normal ar fi fericit că are o nouă șansă la dragostea adevărată. Dacă partenerul tău Rac nu a rupt toate legăturile cu fosta, probabil încă mai simte ceva pentru ea.

LEU

Leii au o viață socială foarte activă, ceea ce înseamnă că feed-ul lui este mereu plin de poze și mesaje. Și că are aproximativ 500 de prieteni online la orice oră, dintre care câteva sigur sunt foste ralții.

Chiar dacă nu e mereu o idee proastă să rămâi în relații de prietenie cu foțtii, dacă ei încă discută și interacționează prin intermediul rețelelor de socializare, clar încă mai au ceva de împărțit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din astrologie