Cum să cucerești bărbații – un ghid complet, în funcție de zodia lor

În jocul iubirii, individualitatea contează, așa că un nou mod de abordare te poate ajuta să cucerești un bărbat. Când vrei să cucerești un bărbat, este bine să nu te bazezi doar pe o conversație obișnuită și banală, asta dacă vrei să te considere specială.

Cum să cucerești bărbații – un ghid complet, în funcție de zodia lor

Pentru a-ți veni în ajutor ți-am pregătit un ghid al fiecărei zodii. Citește în continuare cum să abordezi un bărbat în funcție de zodia lui.

Berbec

Ce trebuie să știi despre bărbatul Berbec? Este foarte pasional. Îi place să cucerească, dar și să fie cucerit, iar asta va face relația interesantă. Cel mai bun mod în care îi poți menține interesul este să fii mereu înaintea lui. Trebuie să ai o minte agilă, să ai încredere în tine și să fii independentă. Spontaneitatea și ambiția sunt și ele importante în relația cu un Berbec. Dacă vrei să cucereșți un astfel de bărbat, pregătește-te pentru provocare după provocare, însă nu-ți face griji, va merita.

Taur

Pentru a cuceri un Taur, uimește-l într-un mod bun. Acesta adoră aromele bogate, vinul fin și mâncarea excelență. Îi poți găti tu, dacă te pricepi sau puteți merge la un restaurant bun. Acestuia îi plac și lucrurile simple, așadar va fi încântat de ambele variante. Care e cheia spre inima unui Taur? O iubită puternică și independentă, care poate fi lângă el pe termen lung. Încearcă să elimini drama din relație deoarece nu o tolerează și păstrează un echilibru în tot ceea ce faceți.

Gemeni

Pentru a câștiga inima unui Gemeni trebuie în primul rând să îi stimulezi mintea. Acesta este inteligent și adoră flirtul, așadar va fi atras de cineva care îl va face să radă, în timp ce îl pune și pe gânduri, deoarece nu iubește nimic mai mult decât o dezbatere. Un bărbat Gemeni își va dori să stați toată noaptea de vorba, așadar gândește-te la locuri de întâlnire unde puteți discuta. Poți alege și un film mai controversat pe baza căruia să vorbiți mai târziu. Când v-ați conectat la un nivel intelectual, relația voastră va fi perfectă.

Rac

Când persoana pe care vrei să o cucerești este Rac, complimentele nu sunt de ajuns. De fapt, acestea s-ar putea să îl enerveze. Încearcă să fii mereu sinceră și să creezi o legătură de încredere. Bărbatul Rac este sensibil, așadar dacă va simți că ceva este în neregulă se va îndepărta imediat. În plus, acesta își dorește de obicei o relație serioasă, cu o persoană cu care își poate întemeia o familie. Arată-i că și tu îți dorești același lucru și treptat își va deschide inima pentru tine.

Leu

Dacă inima ta bate mai tare pentru un bărbat Leu, te poți aștepta la o legătură pasională cu un bărbat cu o personalitate atrăgătoare. Leul are nevoie de o parteneră la fel de puternică precum el. Lasă-l să știe că are un rol important în viața ta, făcând gesturi importante pentru el. Du-l într-o excursie sau în locuri mai speciale.

Fecioară

Pentru a cuceri un bărbat Fecioară este nevoie de timp, concentrare și dedicare. Cele mai multe persoane născute în zodia Fecioara sunt mai timide și mai rezervate când vine vorba de relații. Bărbații nu își doresc partenere care caută doar distracție, ci persoane pe care se pot baza. Are gusturi și așteptări tradiționale în dragoste, așadar nu este foarte greu să îl cucerești. Încearcă să îi demonstrezi că poate avea încredere în tine.

Balanță

Balanțele sunt sociabile și adoră să iasă în grupuri, așadar este greu ca bărbatul pe care vrei să îl cucereșți să fie fără prietenii săi. Petreceri, evenimente importante – acesta este mediul în care îl vei întâlni pe bărbatul Balanță. Pentru a fi cu el trebuie să te adaptezi, însă nu-ți face griji, va fi mereu atent cu tine. El își dorește dragoste și relații de lungă durata. Dacă te poți împăca cu stilul lui de viață, îl poți păstra pentru totdeauna.

Scorpion

Bărbatul Scorpion este misterios și este atras de suflete enigmatice, care își urmează calea. Puteți ieși la restaurant, însă nu te gândi că tu vei conduce toată seara, deoarece acestuia îi place să dețină controlul. Bărbatul Scorpion te va cuceri imediat datorită șarmului sau, așadar pregătește-te pentru o întâlnire interesantă.

Săgetător

Dacă vrei să cucerești un Săgetător amintește-ți că acesta este un spirit liber care iubește aventura. Încearcă să îi stimulezi mintea și simțurile și plănuiește o călătorie în locul unei întâlniri banale. Totodată, nu uita că această zodie este mai rebelă și nu se supune ușor regulilor. Dacă reușești să îl cucerești, veți avea o relație plină de momente frumoase.

Capricorn

Capricornul este ambițios, lucrând mereu din greu pentru a-și atinge scopul. Este o persoană ocupată, așadar poate fi dificil să își facă timp și pentru tine, deoarece pentru el cariera este pe primul loc. Cu toate acestea, Capricornul nu caută o relație ușoară, doar pentru amuzament, ci își dorește o legătură serioasă, în care se poate implica fără să își facă griji. Dacă îl convingi să renunțe la unele obligații, puteți avea o relație excelentă.

Vărsător

Bărbatul Vărsător cu greu poate fi cucerit, ceea ce îl face și mai atrăgător. Nu te aștepta să fie genul de bărbat care adoră îmbrățișările, cu toate că își dorește o relație de lungă durată. O întâlnire potrivită pentru un Vărsător trebuie să fie interesantă, neobișnuită. Puteți merge la deschiderea unei galerii mai neobișnuite sau la un film controversat.

Pești

Să câștigi inima unui bărbat Pești nu este chiar atât de dificil. Acesta adoră oamenii și nu este greu să aveți o legătură. Provocarea este să fii potrivită pentru el. Încearcă să nu profiți de bunătatea lui și arată-i că îl vei susține mereu. O întâlnire obișnuită, cină și film pot fi în regulă, însă poate va fi mai încântat dacă îi propui să fiți împreună voluntari pentru un adăpost de animale, demonstrându-i în acest fel și intențiile tale bune.

Citește și:
Cele mai atrăgătoare zodii, care te vor cuceri cu frumusețea lor naturală

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie