Cum reacționează fiecare bărbat la întrebări incomode, în funcție de zodie

Dacă aveai impresia că doar femeile au tendința de a evita întrebările incomode, află că și bărbații fac același lucru.

Cum reacționează fiecare bărbat la întrebări incomode, în funcție de zodie

Când vine vorba de evitarea unor discuții sau a unor întrebări care nu ne fac plăcere, fiecare dintre noi are propriul mod prin care face asta. Iar printre întrebările care sunt evitate de cele mai multe persoane se numără cele legate de căsătorie și copil.

Chiar dacă preferi să păstrezi ascunse unele subiecte, este mult mai bine să vorbești deschis și să spui atunci când un subiect te face să te simți inconfortabil. Iar dacă te întrebai cum reacționează un bărbat atunci când i se pun întrebări mai dificile, află că astrologia joacă un rol important și ne indică modul în care fiecare bărbat evită asemenea situații.

1. Berbec

Bărbatului Berbec îi place să inițieze conversații și să vorbească despre lucrurile plăcute. Deși pare să aibă extrem de multă încredere în sine, atunci când este întrebat de anumite subiecte mai puțin confortabile, el le evită într-un mod elegant.

2. Taur

Dacă un bărbat Taur este întrebat despre un subiect pe care nu vrea să îl discute, el va ignora întrebarea de parcă nici nu ar fi auzit-o. Speră ca într-un final să nu mai treacă prin această situație, așa că va încerca să schimbe subiectul cu orice ocazie.

3. Gemeni

Bărbatul Gemeni știe foarte bine cum să evite un subiect pe care nu dorește să-l discute. Mai precis, va căuta o manieră subtilă prin care să ignore subiectul, fără să nu deranjeze interlocutorul și își va concentra atenția asupra unui alt lucru. 

4. Rac

Chiar dacă este un bărbat încrezător în propriile forțe, bărbatului Rac îi este teamă să discute despre anumite lucruri. Iar atunci când aceste subiecte sunt aduse în atenție, va găsi o modalitate prin care să le evite, chiar dacă la început va părea că te ignoră total.

5. Leu

Bărbatul Leu este mereu ocupat, iar din acest motiv nu are niciodată timp să îți răspundă la întrebări, chiar dacă este o fire extrem de sociabilă. Pentru el, nu va fi niciodată o prioritate să vorbească despre un subiect care nu îi face plăcere.

6. Fecioară

Bărbatul Fecioară ocolește cu succes întrebările care i se par incomode. Chiar dacă îi place să socializeze, să se justifice, să explice lucruri, niciodată nu se va lăsa descoperit în totalitate și nu vei afla de la el ceea ce îți dorești cu adevărat. 

7. Balanță

Chiar dacă pare greu de crezut, bărbatul Balanță reușește să evite întrebările și subiectele care nu îi fac plăcere… flirtând. Știe cum și când să te complimenteze, să își pună în valoare latura șarmantă, însă nu îți va răspunde la ceea ce îți dorești să știi cu adevărat.

8. Scorpion

Dacă întrebi un bărbat Scorpion anumite aspecte pe care el le consideră inconfortabile, să fii sigură că nu îți va răspunde. Chiar dacă are o fire deschisă și mereu dornică de a vorbi, unele lucruri preferă să le păstreze doar pentru el. 

9. Săgetător

Bărbatul Săgetător nu este niciodată sigur de alegerile lui și întotdeauna va prefera să își analizeze foarte bine deciziile. În ciuda faptului că pare un bărbat sincer și încrezător, misterul va fi întotdeauna un aspect de care va ține cont în comunicarea cu ceilalți.

10. Capricorn

Când vine vorba de anumite întrebări pe care le consideră incomode, bărbatul Capricorn va prefera să îți argumenteze de ce nu crede că este în regulă să le discute cu tine și îți va da destule motive pentru care să nu mai faci asta. Iar dacă ai impresia că nu este sincer, el doar încearcă să ocolească subiectul.

11. Vărsător

Bărbatul Vărsător are tendința de a uita lucrurile pe care nu le consideră importante, iar aici intră și lucrurile despre care nu vrea să discute. Chiar dacă poate părea dramatic uneori, va încerca prin orice mijloace să evite o conversație pe care nu vrea să o aibă.

12. Pești

Bărbatul Pești apelează la psihologie când vine vorba de subiectele pe care nu ar trebui să le discuți cu el. Spunem asta pentru că are tendința de a încerca să afle ceea ce gândesc oamenii despre el înainte, iar ulterior să decidă dacă să vorbească sau nu despre unele teme. 

Citește și:
5 zodii care sunt extrem de precaute atunci când încep o nouă relație

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie