Cum poți binedispune o persoană, în funcție de zodia ei

Știai că există moduri specifice prin care poți binedispune o persoană în funcție de zodia ei? Astrologia ne vine în ajutor și în această privință, propunându-ne câteva acțiuni pe care le putem pune în practică pentru a le îmbunătăți starea celor dragi nouă.

Cum poți binedispune o persoană, în funcție de zodia ei

Câteodată, ne surprindem atât de ocupați cu propriile noastre vieți, încât ignorăm stările prin care trec persoanele apropiate nouă, deși, de cele mai multe ori, nu o facem intenționat. De aceea, trebuie să le acordăm mai multă atenție și să fim pregătiți să le binedispunem dacă nu au o zi prea bună sau dacă sunt preocupați de anumite probleme. Iată câteva sugestii pe care astrologii le cred eficiente pentru a binedispune fiecare zodie:

Berbec

Dacă vrei să binedispui un Berbec, gândește-te la o surpriză. Scoate-i în oraș la o întâlnire complet spontană sau ia-le bilete la un meci de fotbal. Orice activitate care nu face parte din rutină îi vor încânta și se vor simți foarte bine. Berbecii iubesc spontaneitatea, mai ales atunci când vine din partea altcuiva. Faceți lucrurile pe care le-ați plănuit în urmă cu mult timp, cum ar fi experimentarea unor noi mișcări de dans sau explorați diferite locuri necunoscute.

Taur

Cea mai bună metodă prin care să faci un Taur să se simtă bine este să apelezi la simțuri. Alege un buchet de flori în drumul spre casă, alcătuiește un playlist cu melodiile ei preferate, aprinde niște lumânări, gătește felul de mâncare preferat și arată-i niște afecțiune. Taurii sunt foarte senzuali, iar atingerile îi relaxează, ajutându-i să elibereze stresul acumulat în timpul zilei.

Gemeni

Câteodată, tot ceea ce-i binedispun pe Gemeni este să se simtă observați și ascultați, deci asigură-te că le oferi toată atenția. Nu te preface că îi asculți în timp ce răspunzi unor mesaje pe telefon, fii prezent și ascultă ce au de spus. Dacă simți că au nevoie de un răspuns, oferă-l, dar dacă nu, ascultându-i cu atenție este tot ceea ce au nevoie pentru a-și îmbunătăți dispoziția.

Rac

Racii vor să se simtă apreciați, pentru că, la rândul lor, sunt alături de persoanele pe care le consideră apropiate și le oferă toată atenția de care dispun. Câteodată, simt că au nevoie de validarea pe care cineva o primește atunci când ceilalți se bucură de prezența lui. Le poți trimite o felicitare, îi poți suna sau le poți scrie un mesaj de apreciere.

Leu

Atunci când vrei ca un Leu să se simtă bine, pune-l în centrul atenției. Dacă au un anumit talent, fă în așa fel încât să-l arate tuturor. Dacă, de exemplu, sunt pasionați de cântat și chiar se pricep la asta, organizează-i o petrecere de karaoke, în care să primească nenumărate aplauze din partea spectatorilor. Dacă este pasionat de gătit sau pictat, îl poți înscrie la un curs specializat.

Fecioară

Dacă vrei să vezi o Fecioară fericită, o poți surprinde cumpărându-i ceva ce și-a dorit de mult timp să-l aibă, dar nu și l-a permis. Deși vor încerca să te convingă să-l duci înapoi, vor fi foarte impresionați de gestul tău. Fecioarele nu sunt prea generoase cu ele însele, deci ar fi un gest foarte apreciat dacă îi cumperi un cadou spontan, un lucru pe care și l-au dorit dintotdeauna, mai ales dacă nu aștepți ceva în schimb sau dacă nu folosești cadoul ca o metodă pentru a le manipula în vreun fel.

Balanță

Balanțelor nu le face plăcere să aibă o stare deplorabilă, deci nu îți va fi foarte greu să le schimbi starea, chiar și printr-un compliment. Le poți lăuda pentru talentele pe care le au, pentru ceva ce au împlinit, sau chiar pentru ceea ce sunt. Le face plăcere să primească păreri pozitive, mai ales din partea celorlalți oameni, pentru că le ajută să fie recunoscătoare.

Scorpion

Scorpionii simt lucrurile foarte intens, deci una dintre cele mai bune metode prin care să le ridic moralul este să-i faci să râdă. Astfel îi vei relaxa și îi vei ajuta să nu mai ia lucrurile atât de în serios. De asemeena, le poți propune o plimbare în parc sau pe lac, pentru a le reaminti că cele mai frumoase lucruri în viață sunt, de fapt, cele simple.

Săgetător

Noile lucruri, locuri și experiențe îi îmbunătățesc starea de spirit unui Săgetător. Doar planificând o nouă călătorie alături de ei, îi va entuziasma. Îi poți întreba despre locurile pe care le-au vizitat și se vor simți, dintr-o dată, mult mai bine.

Capricorn

Capricornii se străduiesc să scape de frustrări, deci, dacă vrei să îi faci să se simtă mai bine, ajută-i să se descarce de gândurile care-i preocupă. Ar putea avea nevoie de sfaturile și sugestiile tale despre cum pot îmbunătăți o situație. În acest caz, asigură-te că îi asculți cu atenție și le oferi părerea ta sinceră.

Vărsător

Pentru a face un Vărsător să se simtă bine, trebuie să-l lași un timp singur. Deși acestui semn zodiacal îi face plăcere să fie înconjurat de oameni, are și momente când vrea să petreacă timp singur, în care să se gândească la anumite situații fără să fie distras de alte persoane. Încurajează-l să petreacă un timp singur în natură, poate la mare sau munte, și își va îmbunătăți semnificativ dispoziția.

Pești

Peștilor le place romantismul, așa că, le poți lua un buchet de flori pe care l-ai cules chiar tu, le poți scrie bilețele de dragoste pe care să le ascunzi printre lucrurile lor sau chiar să faci curățenie prin casă (unii oameni găsesc acest lucru foarte romantic). Orice mic gest pe care îl faci din dragoste față de ei, va fi apreciat.

Citește și:
Sfaturile de care ai nevoie pentru a trece de o despărțire, în funcție de zodia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din astrologie