Cum îți transmite un bărbat că te iubește, în funcție de zodia lui

Când te gândești că ar fi necesar să faci un pas măreț în relația ta și crezi că este momentul de a-ți expune sentimentele partenerului tău, trebuie să o faci ca la carte și nu într-un mod banal.

Cum îți transmite un bărbat că te iubește, în funcție de zodia lui

A spune „te iubesc” a devenit de-a lungul timpului un lucru firesc și foarte previzibil într-o relație. Însă cel mai important este modul în care o spui și cât de sincer ești în acel moment.

Berbec

Când un nativ Berbec îți semnalizează că îi ești dragă, trebuie să știi că ești pentu el o persoană potrivită căreia îi poate destăinui experiențele. Dacă s-a întâmplat să îți zică pentru prima oară că te iubește, trebuie să te simți specială doar pentru că ei o spun din suflet și înseamnă totul pentru ei.

Taur

Un singur lucru pe care nativii Taur îl iubesc în afară de cel de a mânca este să trăiască o experiență minunată cu persoana potrivită. Sunt cunoscuți pentru că se îndrăgostesc prea repede și pentru faptul că sunt cei care consumă la propriu tot ce ține de o poveste de dragoste.

Gemeni

Există posibilitatea să nu fii singura căreia îi scrie, dar trebuie să știi că cei născuți în zodia Gemeni au talentul de a flirta chiar dacă au o relație. Poate fi o combinație delicată dat fiind faptul că sunt foarte sociali și romantici. Își arată dragostea pe care ți-o poartă prin gesturi cu substrat, fără să îți zică neapărat că reprezinți ceva pentru ei.

Rac

Racii sunt cunoscuți pentru simplul fapt că ei sunt atrași de un partener care este independent și care are o ambiție nefirească în afara relației. Când se îndrăgostesc, nativii Rac devin foarte protectivi și foarte atenți la detalii. Tot ceea ce ar trebui să știi este faptul că ei îți pot însenina ziua prin a-ți găti și prin a fi sigur că stai confortabil la filmul preferat.

Leu

Când sunt într-o relație nativii Leu devin foarte dificili având o încredere puțin prea mare în ei și prin energia pe care o depun în relația cu partenerul. Când se îndrăgostesc sunt dispuși să nu se mai gândească atât de mult la ei și să sacrifice mai mult timp pentru persoana aleasă.

Fecioară

Ca să fii pregătită pentru o relație cu un nativ Fecioară trebuie să accepți momentele de timiditate și trebuie să ai răbdare. Nu stau foarte bine la capitolul a-și arăta sentimentele și, atunci când un nativ Fecioară se îndrăgostește de tine, te va pune pe primul loc, iar el va rămâne pe cel de al doilea.

Balanță

Nativii zodiei Balanță își urmează visele și ambițiile și nu se întreabă dacă ești tu cea aleasă sau nu. Iubesc să fie prieteni cu foarte multă lume, prin urmare este greu să îți dai seama dacă însemni ceva mai mult decât ceilalți amici ai lor. Când se îndrăgostesc de tine devin foarte sinceri și îți mărturisesc chiar și cele mai adânci secrete.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte pasionali și devin foarte serioși în relațiile pe care le au. În loc să îți spună „te iubesc” ei te vor ridica în slăvi, vor crea anumite ieșiri bazate pe comunicare intensă și nu în ultimul rând îți vor da tot ce îți dorești în pat.

Săgetător

Ca să poți surprinde un Săgetător și, dacă îți dorești să îl faci să se îndrăgostească de tine, trebuie să îi lași libertatea și simțul de a se aventura prin toată lumea. Îți vei da seama că se îndrăgostesc atunci când fac glume în special dacă tu ești într-o situație dificilă și încearcă să te facă să uiți de momentele dificile. Următorul pas este de a-ți propune să călătorești cu el.

Capricorn

Un spirit vesel cu o dorință nebunească de a căuta și a se informa este perfect pentru un nativ Capricorn care își dorește același lucru. Reprezentativ pentru ei este ca persoană potrivită să fie mai degrabă cel mai bun prieten. Când se îndrăgostește, un nativ Capricorn va apela la o metodă mai ciudată de a te intimida și în acest fel încercând să își arate inteligența.

Vărsător

Ai vaga impresie că un Vărsător nu te iubește? Poți crede despre Vărsători că sunt foarte detașați și de neatins, însă atunci când se îndrăgostesc toată atenția lor se îndreaptă numai către partener. Tot ce își doresc este să găsească pe cineva cu care să facă glume teribile, să călătorească și să împărtășească lecțiile pe care le-au asimilat din cărțile citite.

Pești

Foarte emotivi și intimidați de tot ce se întâmplă în jur. Un defect care ar putea cauza probleme relației este că, și în momentul în care sunt dezamăgiți, tot continuă a fi interesați de a se îndrăgosti. Îți dai seama că se îndrăgostesc de tine când, pe parcursul zilei, îți trimite mesaje simpatice pline de emoticoane.

Citește și:
4 zodii care sunt plăcute de toți cei din jur și își fac repede prieteni

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie