Cum își dă seama un bărbat că tu ești aleasa lui, în funcție de zodie

Poate că unul dintre cele mai grele lucruri de făcut este să citești gândurile unei femei. Spunem asta pentru că mintea unei femei este cu adevărat un mister. Și nu o spunem doar noi, ci toți bărbații care care au avut o relație serioasă.

Cum își dă seama un bărbat că tu ești aleasa lui, în funcție de zodie

De cele mai multe, bărbații vor să ne testeze pentru a vedea dacă ne dorim o relație serioasă, de lungă durată, sau preferăm o aventură deoarece tocmai am trecut printr-o despărțire și nu ne interesează relațiile.

La fel de complicată este și mintea unui bărbat deoarece cu greu ne dăm seama dacă el chiar ne iubește și sentimenele lui față de noi sunt sincere. De câte ori nu te-ai întrebat dacă el te iubește cu adevărat? Cu siguranță ai făcut asta de multe ori.

Ar trebui să știi că unii bărbați vor să dețină controlul când vine vorba de relații. Poate că nu mai este o surpriză, însă bărbații vor întotdeauna să aibă ultimul cuvânt și vor să afișeze în fața femeilor o poziție de superioritate. Nu ar trebui ca un bărbat să testeze o femeie în mod frecvent, ci doar să-i dea motive pentru a-i înțelege intențiile. Iar în cazul în care „testele' lui te deranjează, spune-i asta de îndată și nu lăsa să te afecteze.

Iată care este modul unui bărbat de a te testa, în funcție de zodia lui:

1. Berbec

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că femeile Berbec ajung întotdeauna acolo își doresc. Însă, dacă va vedea că anulezi în ultimul moment cina pe care el a rezervat-o la cel mai frumos restaurant din oraș, sau mai mult, vede că vorbești și cu alte persoane înafară de el, cu siguranță va insista cu anumite întrebări, poate chiar și incomode. Dacă observi că are îndoieli în privința ta, spune-i că îi ești fidelă și nu-i da motive pentru care să te suspecteze că îl înșeli, mai ales dacă nu este cazul. Poate avea tendința să îți spună că nu ești îndeajuns de bună pentru el, însă nu ceda și nu deveni ceea ce nu ești.

2. Taur

Pe cât de încăpățânate sunt femeile în zodia Taur, pe atât de vulnerabile pot părea în fața bărbaților. În acest caz, bărbații vor fi atenți doar la punctele tale slabe și le vor scoate în evidență cu orice ocazie. Nu trebuie să îi faci pe plac de fiecare dată deoarece îți poți pierde identitatea. Dacă observă orice schimbare în atitudinea ta, va face orice îi stă în putință pentru a reuși să înțeleagă raționamentele pentru care te-ai schimbat.

3. Gemeni

Femeilor Gemeni nu le place să urmeze o rutină, având mereu dorința de a porni într-o aventură alături de cel drag. Din acest motiv, nici nu reușesc să găsească persoane care să fie în conformitate cu stilul lor libertin. Bărbații te vor testa în ceea ce privește urmarea unei rutine exacte și dacă ești pregătită, de ce nu, și pentru o căsătorie. Va aștepta momentul până când se va convinge că poți fi fidelă unui singur bărbat. Dacă el își dorești o persoană hotărâtă pentru o relație serioasă, în mod cert nu o femeie în zodia Gemeni va fi pe placul lor.

4. Rac

Întotdeauna ți-a fost frică să îi cunoști părinții? Ei bine, din acest moment nu ar mai trebui să îți fie. Bărbații te vor testa apelând la acest lucru de care îți este frică. Chiar dacă te așteptai să te pregătească dinainte și să te anunțe când mergeți la familia lui, iată că el te va lua prin surprindere. Însă, nu ar trebui să te sperie acest lucru. Fie că nu te place mama lui și crede că nu ești potrivită pentru fiul său, cele mai importante și care contează cu adevărat sunt sentimentele dintre voi doi.

5. Leu

Personalitatea unei femei Leu surprinde pe toată lumea. Ea știe cum să se facă plăcută, fie și într-un mediu în care nu cunoaște pe nimeni. Din acest motiv, ai tendința de a încerca prea mult ca toată lumea să te placă. Este în regulă să nu fii pe placul tuturor. Un bărbat te va testa tocmai din această direcție, mai precis dacă ești în stare să fii tu însăți. Dacă îl placi cu adevărat, vei face în așa fel încât să organizezi o seară doar pentru voi doi.

6. Fecioară

Firea ta perfecționistă și mereu gata de a critica pe oricine îi determină pe bărbați să fie ușor reticienți. Bărbații vor vrea să te vadă dacă te poți relaxa și poți lăsa frâiele deoparte, mai ales atunci când petreceți timp împreună. Deși îți va fi greu la început să ieși din zona de confort, trebuie să accepți asta și să profiți de orice astfel de ocazie. Te poți redescoperi, dar și să afli lucruri noi despre tine prin acest mod.

7. Balanță

Femeile Balanță așteaptă până când partenerul își va cere scuze. În cazul acesta, el te va testa și va vrea să știe până când poți sta supărată pe el, mai ales dacă tu ești persoana care a inițiat conflictul dintre voi. Înainte de a avea orice ceartă cu el, încearcă să găsești raționamentele pentru care merită să îi reproșezi acel lucru. Fii tu cea care cedează și arată-i că poți fi matură.

8. Scorpion

O femeie Scorpion va vrea mereu să aibă dreptate, indiferent de situație. Chiar dacă se dovedește că te-ai înșelat, tot vei vrea să fii cea căreia i se dă dreptate. Un bărbat te va pune la încercare și îți va spune de fiecare dată când nu ai dreptate, astfel că nu ar trebui să te superi pe el. Dacă într-adevăr îți place de el, nu încerca să pari ceea ce nu ești.

9. Săgetător

Răbdarea nu este punctul forte al unei femei Săgetător și este conștientă de acest lucru. Un bărbat care te place și își dorește o relație cu tine va încerca să vadă dacă poți avea răbdare și îți va testa limitele. Nu-l lăsa să îți intre pe sub piele, dar încearcă să îți păstrezi calmul în orice situație. Nu-l lăsa să te vadă că ești afectată de ceea ce încearcă el și fii mereu cu zâmbetul pe buze.

10. Capricorn

Un bărbat vrea să vadă la tine că mereu ai o atitudine pozitivă, oricât de grea ar fi situația în care ești. Nu spunem acum că ar trebui să îți ascunzi sentimentele, ci doar că ar fi bine să vezi partea bună a lucrurilor, în loc să îți faci și mai multe probleme, mai ales dacă nu este cazul. Păstrează-ți calmul și găsește soluții realiste la probleme pe care le întâmpini.

11. Vărsător

De cele mai multe ori, firea ta anxioasă te-a îndepărtat de la destule oportunități, atât în carieră, cât și în viața sentimentală. Astfel că, un bărbat va vrea să te pună față în față cu sentimentele tale și să fii conștientă de ele. Urmează-i exemplul, asta în cazul în care el este mai deschis și îți spune și anumite lucruri mai personale despre el. Însă, nu îi spune ceva doar pentru a-i face pe plac. Fii tu însăți și încearcă să fii cât mai deschisă față de el.

12. Pești

Bărbații te vor vedea ca pe o femeie extrem de bună la suflet, gata să ajute în orice clipă pe oricine. Nu vrei să le rănești sentimentele celor din jur, iar din acest motiv încerci să iei lucrurile cu calm, fără să-i deranjezi pe ceilalți. De asemenea, te vor pune și în situații mai puțin confortabile, doar pentru a vedea maniera în care tu acționezi. Urmează-ți întotdeauna instictul deoarece el te-a ajutat în cele mai multe situații.

Citește și:
Cele 5 zodii care vor să fie mereu în centrul atenției

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie