Cele mai superstițioase zodii

Fiecare dintre noi tinde să fie un pic superstițios. Nu este obligatoriu să ai ceva cu pisicile negre, dar sigur vei încerca să stai departe de spiritele rele care ar putea să apară în casa ta dacă atingi o placă Ouja (pentru invocarea spiritelor).

Cele mai superstițioase zodii

Aceste 5 zodii chiar au certitudinea că o oglindă spartă le va aduce 7 ani de ghinion și vor avea mare grijă să evite acest incident.

Pești

Acești nativi tind să își trăiască viața după propriile lor credințe, iar acestea includ și superstițiile. Înainte ca ei să treacă la acțiune, ei se uită în jur pentru un semn bun. Peștii intuiesc foarte bine anumite lucruri și preferă să își asculte instinctul atunci când sunt pe cale să ia o decizie.

Berbec

Berbecii cred că viața lor se aseamănă cu cea a unui un erou de călătorie. Se întâmplă asta pentru că au o personalitate uimitoare și sunt foarte norocoși. Nativii Berbec tind să creadă că ei au controlul absolut a tot ceea ce se întâmplă în viața lor. Respectând anumite superstiții aceștia devin mult mai vulnerabili în fața unui posibil dezastru.

Balanță

Acest semn zodiacal tinde să urmărească tradițiile de pe vremuri. Poți fi sigur că dacă o Balanță urmează să se căsătorească, mireasa va purta ceva împrumutat, albastru, vechi. Aceasta nu își va lăsa partenerul să vadă rochia de mireasă până în ziua nunții. Dar toate acestea nu se pot opri aici. O Balanță se va asigura că soțul ei o va trece pragul în brațe în noua casă și nu va utiliza numele soțului înainte de ceremonia de căsătorie pentru că asta ar putea aduce ghinion.

Scorpion

Scorpionii sunt extrem de superstițioși! Ei preferă să aibă cristale în casa lor, care ar putea curăța aura lor și ar putea alunga orice energie negativă. De asemenea, vor purta medalioane și mărgele norocoase care să le protejeze sănătatea și bunăstarea. Foarte norocos din fire, Scorpionul va sări mereu în ajutorul celor apropiați și va face tot posibilul ca lucrurile să decurgă bine. În schimb, dacă îi vei trăda, vor deveni foarte reci și răzbunători.

Leu

Leul nu crede despre sine că este superstițios, dar reacțiile sale arată asta. Leul nu va merge niciodată la un clarvăzător, și asta nu pentru că ar crede despre aceștia că sunt frauduloși, ci pentru că sunt înfricoșați de ceea ce vor auzi de la ei.

Deși nu respectă de regulă superstițiile, Leul își va urma visul la modul cel mai serios cu putință și va crede că mesajele nu vin doar din subconștientul lor, ci și de la cei trecuți în neființă. Așadar, chiar dacă ei nu vor să recunoască, sunt superstițioși.

Citește și:
Cele 5 zodii care vor găsi dragostea adevărată în această vară

Text: Andreea Burghelea
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie