Cele mai serioase 3 zodii

În astrologie, există unele semne astrologice care au atitudine mai severă și sobră decât celelalte, lucru care deseori se reflectă în horoscopul lor.

Cele mai serioase 3 zodii

În lumea modernă este dificil să eviți negativitatea, când piedicile și problemele ne așteaptă la orice colț și pe orice plan: fie că este vorba de job, partenerul de viață sau relațiile sociale cu prietenii. Cu toate acestea, Taurul, Fecioara și Capricornul sunt semnele astrologice unde se resimte cel mai puternic lipsa perspectivelor pozitive.

Oare de ce sunt toate semne de pământ? În ciuda influenței planetei conducătoare – fără să mai aducem în discuție ascendentul și descendentul – nu se poate nega impactul intens pe care îl au elementele astrologice ce definesc zodia. De exemplu, semnele de foc precum Berbecul și Leul sunt indivizi carismatici, cu o poftă de viață contagioasă – aceste caracteristici definind și zodiile de aer, ca Balanța și Gemeni. În același timp, semnele de apă precum Racul și Scorpionul sunt persoane ce dețin o capacitate emoțională remarcabilă, însă rămân o enigmă pentru persoanele din jur.

La fel ca pământul de sub picioarele lor, zodiile influențate de acest element, Taurul, Fecioara și Capricornul sunt indivizi rezistenți, de încredere, care își doresc permanent să evolueze. Ei abordează viața cu mentalitatea „aici și acum', motiv pentru care sunt cunoscuți ca tipologii pragmatice. Acestea fiind spuse, iată ce atitudine adoptă Taurul, Fecioara și Capricornul în viața de zi cu zi.

1. Taur – prea onest

Zodie caracterizată de un simț ambițios, Taurul este extrem de încăpățânat, iar în momentul în care acesta ia o decizie, nimic nu îl mai poate întoarce din drum. Seriozitatea de care dă dovadă izvorăște din dorința lor de a avea totul sub control – cu alte cuvinte, acest semn astrologic își dorește stabilitate permanentă.

Această stabilitate există atât pe plan spiritual, cât și pe cel material. Adevărul este că zodia Taur își dorește să posede lucrurile pe care le-ar aprecia și valora cel mai mult.

2. Fecioară – latură perfecționistă

Aveți o cunoștință care petrece mult prea mult timp discutând sau gândindu-se la detalii mici și neînsemnate? Mai mult ca sigur este zodia Fecioară – ca să nu mai vorbim despre cât de minuțios poate analiza fiecare situație.

Dacă v-ați întrebat vreodată de ce acest semn astrologic își petrece timpul analizând cel mai mic detaliu, iată un exemplu – Beyoncé este Fecioară. Coregrafiile cu care își încântă publicul în timpul fiecărui concert sunt perfecte, iar zodia Fecioară își dorește să ajungă la perfecțiune constant.

3. Capricorn – au o listă cu țeluri de îndeplinit

Poate că zodia Capricorn deseori reprezintă un individ care se pune pe primul loc într-un mod extrem – atât de extrem că poate să fie nemilos cu cei din jurul său. Pe de altă parte, orice lucru are și partea sa mai puțin frumoasă, iar acest semn astrologic refuză să aleagă drumul ușor.

Capricornul, condus de planeta Saturn, crede că succesul real provine numai din munca grea și perseverența constantă – care este în principiu echivalentul lacrimilor și transpirației. Motivul principal pentru care această zodie își atinge țelurile este faptul că știe să-și țină sentimentele în frâu când vine vorba de scopurile sale. Cu alte cuvinte, a fi realist este prioritatea principală a Capricornului.

Citește și:
4 zodii care au nevoie de independență într-o relație

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie