Cele mai nefericite 10 cupluri din zodiac

Ți s-a întâmplat să fii într-o relație și să vezi că, indiferent ce ai face și cât de mult vă iubiți, lucrurile nu funcționează și vă îndreptați rapid către despărțire?

Cele mai nefericite 10 cupluri din zodiac

Ei bine, trebuie să știi că astrologia are un rol important în compatibilitatea din cuplu și îți poate oferi detalii despre cele mai nefericite cupluri din zodiac, despre persoanele pe care ar trebui să le eviți și cu care nu ai nicio șansă să formezi un cuplu cu adevărat fericit.

Iată cele mai nefericite cupluri din zodiac:

1. Berbec & Taur

Berbecii sunt cunoscuți pentru dorința de a-și impune mereu punctul de vedere iar Taurii pentru încăpățânarea lor. Prin urmare, chiar de la prima ceartă, șansele acestui cuplu scad considerabil. Nativii Taur vor să știe mereu în ce stadiu se află relația lor, iar Berbecii se vor simți mereu stresați și deranjați de această abordare.

2. Taur & Săgetător

Despre nativii Taur se știe că le place să se bucure, din când în când, de timpul relaxant petrecut acasă, fapt care este de neînțeles pentru energicul Săgetător. Tot ce vrea acesta este să se distreze, să viziteze, să se plimbe – orice, numai să nu stea în casă. În plus, Săgetătorilor le place să fie mereu în centrul acțiunii și nu le plac deloc lucrurile serioase, cum ar fi o relație de lungă durată.

3. Gemeni & Capricorn

Un cuplu destinat eșecului! Vorbim de un semn zodiacal căruia îi place distracția, îi place să fie înconjurat mereu de prieteni (Gemeni) și un alt semn zodiacal care se concentrează pe carieră și își plănuiește în detaliu fiecare aspect al vieții lui (Capricorn). Gemenii se vor plictisi foarte repede în relația cu un nativ Capricorn.

4. Rac & Vărsător

Racul este un semn căruia îi place stabilitatea, îi place să stea acasă înconjurat de cei dragi, iar Vărsătorii sunt persoane independente, care spun ceea ce gândesc și fac numai ceea ce vor. Prin urmare, nativul Rac nu va fi deloc fericit atunci când Vărsătorul îi va face observații sau va evidenția una dintre greșeli – sigur va face aceste lucruri, este natura Vărsătorului!

5. Leu & Scorpion

Probabil știi că nativului Leu îi place să fie lăudat, să i se facă mereu complimente și să fie în centrul atenției. Nativii Scorpion nu îi vor alimenta această nevoie și, în plus, sunt și foarte geloși.

6. Fecioară & Săgetător

Ambele semne zodiacale se tem de relații serioase și nu vor să își ia angajamente de lungă durată. Nativii Săgetător acționează mai mult din instinct și fără a se gândi la consecințe, lucru care îl deranjează pe nativul Fecioară.

7. Balanță & Fecioară

Nativii Fecioară au tendința de a critica, des și aspru, acțiunile pe care le fac cei de lângă ei, lucru pe care Balanțele nu îl vor accepta așa ușor. Astfel de acțiuni îi fac pe nativii Balanță să își piardă încrederea în propria persoană.

8. Săgetător & Capricorn

Chiar dacă se vor înțelege perfect – le place să se distreze, să fie înconjurați de prieteni, să meargă în călătorii – nativii acestor două zodii nu au niciun fel de chimie. Și da, vorbim de atracție sexuală!

9. Pești & Fecioară

Peștii sunt cei mai sensibili și visători din zodiac, în timp ce nativii Fecioară sunt cunoscuți pentru faptul că le place să fie ancorați în realitate. Chiar dacă nu vor putea forma niciodată un cuplu stabil, nativii acestor două zodii pot avea o prietenie stabilă, pentru întreaga viață.

10. Vărsător & Taur

Aceste două semne zodiacale au mari deficiențe la nivel de comunicare. Taurii vor încerca mereu să își impună punctul de vedere, Vărsătorii nu cred decât în intuiția lor. De altfel, natura boemă a Vărsătorilor nu se potrivește deloc cu materialistul Taur.

Citește și:
Cum îți transmite un bărbat că te iubește, în funcție de zodia lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie