Cele mai introvertite 5 zodii

Cum poți să deosebești o persoană extrovertită de una introvertită? Nu va trebui să te uiți prea multă vreme după ea – este ușor de observat, deoarece probabil socializează cu multă lume la o petrecere. Pentru extrovertiți, a fi singuri cu propriile gânduri este cel mai negru coșmar al lor, așa că o să se înconjoare de cele mai multe ori de foarte multe persoane.

Cele mai introvertite 5 zodii

În schimb, introvertiții se situează la celălalt pol. Iar dacă prietenii tăi trebuie să te bombardeze cu mesaje și rugăminți constante pentru a vă petrecere seara împreună și tu te gândești deja la o scuză plauzibilă ca să ajungi acasă cât mai repede, cel mai probabil ești introvertit.

Există o mulțime de argumente pro și contra pentru care a fi introvertit este o calitate. Pe de o parte, ești capabilă de a găsi fericire, bucurie și confort în sentimentul de singurătate, așadar nu ai nevoie de o prezență constantă. Prin urmare, o seară de weekend în care singurul plan este începerea unei cărți care are recenzii bune sau a unui serial care a făcut furori sună ca un vis.

Pe de altă parte, natura ta introvertită poate produce timiditate, care nu o să vă permită să vă expuneți adevărata personalitate într-un cerc de prieteni. Cu toate acestea, a fi introvertit nu implică neapărat a fi timid, ci mai mult înseamnă că nu ești atrasă de conversațiile lipsite de sens cu oameni pe care nu îi consideri neapărat prieteni, doar de dragul de a nu fi singură.

Dacă ai ascendentul în Taur, Rac, Scorpion, Capricorn sau Pești, latura ta introvertită este de înțeles. Cu toate acestea, pentru că fiecare dintre noi are o astrogramă natală unică – baza interpretărilor astrologice, ce se decid prin raportare la data, ora și minutul nașterii – ai putea fi o combinație între introvertit și extrovertit. Așadar, iată o listă cu cele cinci zodii care preferă vizionarea unui serial sâmbătă seara în loc de o ieșire în club.

1. Taur – preferă să fie cu picioarele pe pământ

Fire pasivă, cei născuți sub zodia Taur preferă să păstreze lucrurile simple. Fiind o zodie de pământ, condusă de planeta Venus, aceștia tind spre un mod de viață stabil. Așadar, Taurii preferă să aibă un cerc de prieteni restrâns și nu se întâmplă deseori să iasă din zona lor de confort.

Respectând zicala „calitate, nu cantitate', persoanele născute sub zodia Taur consideră că o seară de weekend petrecută acasă, cu câțiva prieteni apropiați și o sticlă de vin este net superioară unei nopți haotice într-un bar.

2. Rac – sensibili la stimulii externi

Cel mai sensibil semn al zodiacului, zodia Rac este simbolizată de un rac pentru un motiv. Această zodie este extrem de receptivă la energia externă și factorii înconjurători și are tendința de a se ascunde în carapacea lui când se simte copleșit.

Acest obicei nu înseamnă că cei născuți sub zodia Rac nu au o latură sociabilă sau că nu le place să lege prietenii noi. Cu toate acestea, nu le place să aibă conversații lipsite de sens.

3. Scorpion – un cer mic, dar apropiat de prieteni

Zodie de apă, Scorpionului nu îi place calea de mijloc: ori e albă, ori e neagră. Dacă ați ieșit vreodată cu un Scorpion, mai mult ca sigur l-ați auzind rostind următoarele cuvinte la un moment dat: „Cred ca eu o să mă duc acasă'.

Nu este vorba despre faptul că nu sunt persoane sociale, ci pur și simplu se simt epuizați de energie când se află într-un cerc numeros de persoane – mai ales dacă nu îi cunosc pe majoritatea. Când Scorpionul este obligat să meargă la o petrecere unde sunt mai mulți necunoscuți decât cunoscuți, vei observa că acesta este nervos și iritat de tot ce se petrece în jurul său.

4. Capricorn – s-ar concentra mai degrabă pe propria persoană

Nu există o zodie care să știe să se pună pe primul loc mai bine decât Capricornul. Cei născuți sub această zodie sunt caracterizați de o motivație și ambiție constantă și știu cum să se integreze într-un grup… dar asta nu înseamnă neapărat că-și doresc.

Capricornul are o latură misterioasă când vine vorba de personalitatea lui și nu lasă garda jos ușor – de fapt, de multe ori îi este dificil să își arate adevărata personalitate și vulnerabilitate tocmai din cauză că nu poate acorda suficientă încredere. Natura lor introvertită are de multe ori legătura cu faptul că simt nevoia unei siguranțe constante.

5. Pești – trăiesc în propria lor lume

Dintre toate zodiile pe care le-am înșiruit în această lista, zodia Pești este probabil cea mai sociabilă dintre toate. La urma urmei, este o zodie de apă, ceea ce înseamnă că are o latură flexibilă, ce îi permite să se adapteze cu ușurință situațiilor noi.

Cu toate acestea, un Pești este un visător incurabil și prin urmare, are nevoie de timp singur pentru a scăpa de realitate uneori. Chiar și atunci când se află în timpul unei interacțiuni sociale, puteți observa ca zodia Pești s-a distanțat de conversație și este cu gândul în altă parte.

Citește și:
5 zodii prea modeste încât să realizeze cât de minunate sunt

Text: Ioana Oblu
Foto: PR

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie