Cele mai înșelătoare zodii

Specialiștii în astrologie continuă să ne uimească cu dezvăluiri inedite despre semnele zodiacale.

Cele mai înșelătoare zodii

De data aceasta vom afla care sunt cele mai mincinoase zodii și de ce să fim precauți în prezența acestora.

GEMENI

Chiar dacă nativul Gemeni este sensibil, comunicativ și energic există situații în care are tendința să utilizeze minciuni ca să iasă în evidență. Persoanele care s-au născut sub acest semn zodiacal nu sunt consecvente și își pot schimba opiniile de la o zi la alta.

RAC

Tandru, precaut și sensibil, Racul este însă plin de imaginație. Nativul din zodia Rac este mereu dornic de schimbare, iar acest lucru îl face să creeze destul de ușor scenarii în orice situație. Apelează deseori la metode inedite ca să evite situațiile pe care le consideră inconfortabile, chiar dacă asta înseamnă să folosească și câteva minciuni.

LEU

Nativul din zodia Leu este ambițios și conștient de propriile forțe, însă are tendința să dramatizeze de multe ori situațiile la care ia parte. Tocmai din cauza faptului că vrea să fie mereu în centrul atenției, cel născut în zodia Leu se folosește deseori de minciuni care să îl facă să pară cel mai bun.

BALANȚĂ

Cei născuți sub semnul Balanței sunt diplomați înnăscuți, dar și foarte sociabili. Din cauza faptului că acceptă cu mare ușurință compromisurile, Balanțele recurg uneori la minciuni. De cele mai multe ori, aceste minciuni sunt folosite doar pentru a păstra nota de diplomație caracteristică.

CAPRICORN

În ciuda faptului că cei născuți în zodia Capricornului sunt niște persoane pe care te poți baza oricând, s-ar putea să existe momente în care să îi prinzi cu minciuna. Capricornii au tendința să mintă mai ales atunci când vor să iasă dintr-o anumită situație, iar o scuză care să nu fie adevărată le este cel mai la îndemână.

PEȘTI

Înțelegător și prietenos, nativul din zodia Pești își intuiește deseori slăbiciunile și caută soluții prin care să le ascundă. Peștii mint foarte rar, dar atunci o fac și foarte bine, deci o să fie foarte greu să îți dai seama. Dacă o persoană din această zodie te minte există posibilitatea să nu dorească să împărtășească multe lucruri cu tine.

Citește și:
5 zodii care își asumă riscuri și sunt mereu în căutare de noi experiențe

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie