Cele mai impulsive zodii

Ești o persoană impulsivă? Ți se întâmplă des să faci sau să spui lucruri fără a lua în calcul consecințele ?

Cele mai impulsive zodii

Există anumite grade de impulsivitate, iar cu cât ești mai impulsiv, cu atât această trăsătură îți poate afecta modul de a trăi.

Persoanele impulsive tind să ia decizii în grabă, fără a se gândi prea mult asupra lor. Într-adevăr, există momente când este bine să iei astfel de decizii, însă uneori, negândindu-te la consecințe, riști să intri în necazuri sau să faci rău altor persoane.

De cele mai multe ori, semnul zodiacal influențează gradul de impulsivitate al cuiva. Cercetările au descoperit care sunt cele mai impulsive zodii:

Berbec

Numărul unu pe listă este Berbecul, cu un motiv – nu există zodie mai impulsivă ca el! De exemplu, un Berbec este în stare să destrame relația cu cineva la supărare și să regrete mai târziu. Se știe că Berbecii au o plăcere în a-și asuma riscuri, de aceea încearcă să nu se gândească prea mult când iau o decizie – pentru că a te gândi prea mult te poate opri din a face anumite lucruri. Un alt semn că Berbecii sunt impulsivi este sinceritatea prea brutală. De multe ori spun lucrurilor pe nume într-un mod ce îi poate răni pe ceilalți, chiar dacă intenția este alta. Un sfat pentru Berbeci este să încerce să se gândească de două ori înainte de a adresa o vorbă supărătoare, pentru a evita situații neplăcute.

Gemeni

Este bine știut faptul că Gemenii au personalitate dublă . Uneori sunt precauți și moderați, însă alteori se trezesc vorbind fără să realizeze posibilele consecințe. Această zodie tinde să se plictisească foarte ușor, așa că le place să mențină o oarecare adrenalină în ceea ce fac. Nu contează circumstanțele, Gemenii exagerează orice spun și fac, orice poveste, pentru a face lucrurile să pară mai interesante.

Săgetător

Săgetătorii sunt zodii agitate și își pierd repede răbdarea, ceea ce îi poate determina să ia decizii ce pot aduce consecințe negative, însă pe moment nu îi interesează urmările. Săgetătorii, pe lângă impulsivitate, mai sunt cunoscuți și drept nechibzuiți. Totuși, dacă te joci cu impulsivitatea lor, Săgetătorii te pot face să îți depășești limitele răbdării mai mult decât credeai că o vei putea face.

Citește și:
Zodiile care vor avea noroc in dragoste in 2018

Vărsător

Zodii independente, Vărsătorilor le place să își creeze singuri propriile căi în viață. Astfel, neacceptând sfaturi de la nimeni, tind să ia singuri decizii rapide, de moment, înainte să apuce cineva să îi sfătuiască. Se întâmplă uneori să facă lucruri din orgoliu și pentru a își arăta calitățile, de exemplu, tind să renunțe la un job întrucât nu îl consideră suficient de bun pentru ei, însă asta înainte de a aplica sau a se gândi la viitorul loc de muncă.

Pești

Există momente în care Peștii acționează fără a se gândi și ajung să fie puși într-o situație nu tocmai plăcută. A lua o decizie nu este chiar plăcerea lor, de aceea iau hotărâri in grabă, pentru a scăpa de povară . Oricum, nu te aștepta ca Peștii să își asume acest lucru. Dacă decizia lor a fost una proasta și eu sunt conștienți de asta, vor nega faptul că au luat-o cu prima ocazie. Este posibil ca aceștia să facă promisiuni doar pentru a nu îi răni pe cei de lângă ei, fără a le respecta pe acestea.

Balanță

Balanțele acționează des din impuls. Genul de persoane care intră în magazin pentru a cumpăra un lucru și ies din magazin cu zece. Dacă este ceva ce îi sare Balanței în ochi, îl va vrea fără a se gândi la circumstanțe. Le place să aibă satisfacții de moment. Ce dacă va fi mahmură a doua zi? Dacă lumea comanda shoturi la o petrecere, vrea si Balanța. Ce dacă nu poate plăti chiria unui apartament foarte frumos? Daca ei îi place, îl alege.

Citește și:
Femeile nascute in aceste 4 zodii sunt menite sa ajunga celebre

Text: Monica Andrei
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie