Cele 7 calitati de top ale persoanelor nascute in zodia Balanta

Este adevarat ca nativul Balanta poate fi egocentric, introvertit si capricios uneori, insa calitatile acestei zodii contrabalanseaza cu usurinta aceste lipsuri.

Cele 7 calitati de top ale persoanelor nascute in zodia Balanta

Daca ai prieteni nascuti sub acest semn zodiacal, cel mai probabil ai observat deja aceste trasaturi.

1. Inteligenta

Prima trasatura a acestei zodii este in stransa legatura cu mintea si multe persoane ar putea observa ca prietena lor Balanta are capul pe umeri si o minte sanatoasa pe care o foloseste nu doar pentru machiaj si coafuri. Extrem de curioase si cu abilitati deductive, Balantele se pot mandri cu gandirea rapida si capacitatea de a rezolva problemele cu usurinta, dar in acelasi timp studiaza subiectele de interes cu atentie, drept urmare mereu o sa ai despre ce vorbi cu o persoana Balanta. Aceste trasaturi ii transforma pe resprezentatii de sex masculin ai acestei zodii in punctul de interes al fiecare conversatii, iar pe femei in niste fluturi sociali placuti de toata lumea.

2. Diplomatie

Reprezentat de doua cantare, care sunt un simbol al justitiei, balanta si armonia, acest semn zodiacal vrea sa se asigure ca ambele parti sunt impacate, drept urmare este un negociator perfect. O Balanta evita sa se faca de ras sau sa ii puna pe altii in aceasta situatie spunand ceva nepotrivit sau prostesc, deoarece aceasta cunoaste puterea cuvintelor si va prefera sa reformuleze o potentiala jignire inainte de a rosti-o.

3. Eleganta

Daca ai vreo Balanta in viata ta sau poate chiar tu esti una, cel mai probabil stii ca eleganta este una dintre cele mai bune trasaturi ale acestei zodii. Un barbat Balanta este un adevarat Fat Frumos, arata ca unul si se comporta ireprosabil. El iti va arata cum ar trebui tratata o domnisoara ca tine. Femeia Balanta este o adevarata lady din cap si pana in picioare, chiar daca nu apare imbracata in haute couture. Eleganta fara griji a Balantei nu are nimic de a face cu banii si nici cu atitudinea regala sau alte lucruri care sunt confundate cu eleganta.

4. Blandete

Asa cum ne asteptam, aceasta zodie chiar apreciaza echilibrul, armonia si pacea si sunt total impotriva violentei de orice tip, nesimtirii, jocurilor murdare si a certurilor. Balantele se comporta uneori ca un lipici care tine familia impreuna si care leaga prieteniile. Nativii acestui semn zodiacal vor fi mereu fericiti si multumiti de sine daca isi vor putea ajuta apropiatii, daca vor putea interveni pentru a incheia un conflict sau pentru a repara o relatie distrusa.

5. Prieteni adevarati

Nativii Balanta sunt considerati a fi prieteni extrem de loiali. Umarul lor va fi mereu la dispozitia ta, in cazul in care ca vrei sa plangi dintr-un motiv anume, vor face tot ce pot pentru a-ti oferi cele mai potrivite sfaturi si au aceasta abilitate de a te asculta cu adevarat, trasatura care nu se intalneste la multe zodii. Balantele nu se pricep la a tine ranchiuna, mereu vor gasi motive sa te ierte si sa mearga mai departe, insa trebuie sa tii minte ca inselatul nu este un lucru pe care il iarta.

6. Abilitati sociale

Vorbareata, spirituala, dar bine versata in politete si bune maniere, sa-ti petreci timpul cu o Balanta este un lucru de genul priveste si invata', care nu va inceta sa te uimeasca. Balantele se simt confortabil atat intr-un grup mic si retras, dar si intr-unul numeros, reusind de fiecare data sa se dovedeasca a fi o companie potrivita, mai ales pentru persoanele timide sau inadaptate social. Politetea este adesea mentionata cand vine vorba de trasaturile acestei zodii, spunandu-se ca sarmul acestor persoane te poate fermeca chiar si cand nu au acesta intentie.

7. Idealisti

Idealurile sunt un lucru foarte important atat pentru barbatii cat si femeile Balanta. Ei cred in corectitudine, in iubirea aproapelui, echitate, protejarea inocentilor si in dragostea adevarata. Aceasta trasatura poate fi una dintre cele mai bune sau dintre cele mai rele, mai ales datorita faptului ca are un potential urias de agitare a unei Balante idealiste.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie