Cele 5 zodii care vor pune cariera pe primul loc în această vară

Vara nu înseamnă numai distracție și vacanțe. Cel puțin nu când este vorba despre aceste 5 zodii care vor avea parte de numeroase provocări pe plan profesional.

Cele 5 zodii care vor pune cariera pe primul loc în această vară

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

În plan profesional ai ocazia să iei avant, așa că profită cât șansa este de partea ta, adică în special în iunie! Șeful te privește cu ochi buni și există posibilitatea unei promovări, dacă îți joci cartea așa cum trebuie. August poate fi o luna mai complicată: se pare că atribuțiile tale în cadrul firmei nu sunt prea clar definite.

LEU (23 iulie – 23 august)


Pentru tine, vara începe cu unele turbulențe planetare. Nici la job nu stai „pe roze': planetele îți afectează raporturile de muncă. Din acest motiv îți vei dedica mai mult timp carierei. În iulie, astrele îți încarcă agenda: job-ul, tot felul de „corvezi' cotidiene, pe toate va trebui să le faci de una singură. Din păcate, nu fără un stres considerabil, având în vedere că Soarele nu-ți este aliat!

BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie)

Astrele anunță decizii importante pentru această vară: nu ai de ce să-ți faci griji, chiar dacă lucrurile se „mișcă' ceva mai greu, finalul va fi pe placul tău! Fii foarte atentă în jurul tău, la tot ce se vorbește, și nu te sfii să faci propuneri! Vei avea și sprijin în căutarea unui (nou) loc de muncă. Astrele vor fi prielnice și nativelor care vor să înceapă o afacere pe cont propriu.

CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie)

Dacă vrei să iei un nou „start' în carieră, luna iunie pare a fi foarte potrivită! Vei primi cu siguranță cel puțin o propunere, iar astrele îți vor „furniza' cele mai bune argumente. Provocările continuă și în iulie, doar că atunci vei beneficia de sprijinul astrelor: cel puțin la serviciu, vei reuși să te faci ascultată și să întorci situația în favoarea ta! Sfârșitul verii vine cu un bilanț mai degrabă pozitiv în ceea ce privește cariera: continui să înregistrezi progrese și să avansezi în direcția dorită!

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

În iulie, planetele te susțin în orice proiect de studii sau formare profesională, cât și în întâlnirile de lucru ori negocierile de orice fel. În august, astrele îți dau bătăi de cap, mai ales la job: ba un răspuns așteptat întârzie să vină, ba un coleg ori un șef nu joacă cinstit. Jupiter încearcă să te consoleze cu o propunere pentru un stagiu de formare profesională. Tot el poate provoca o schimbare în mediul profesional: fie se schimbă directorul, fie cineva care te apreciază îți propune să te coopteze în echipă!

Citește și:
6 zodii care pun binele altora deasupra interesului personal

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie