Cele 5 zodii care mint cel mai bine

Minciuna are picioare scurte, dar nu și în cazul acestor zodii care dovedesc o pricepere înnăscută în arta de a minți. Până la urmă, cei mai fermecători dintre noi se dovedesc a spune cele mai multe minciuni.

Cele 5 zodii care mint cel mai bine

Cu toate acestea, să prevezi factual cine te va minți este imposibil de efectuat. Într-adevăr, astrele îți pot sări în ajutor să îți dea indicii cu privire la oamenii din jurul tău, clasificând anumite tipologii în funcție de zodie. Totuși, doar un diagnostic de mitomanie îți poate spune clar cine este gata să te mintă cu orice ocazie, în timp ce astrologia doar îți indică cine are potențialul de a te minți.

De aceea, în speranța că te va ajuta și bineînțeles, pentru amuzamentul ce înconjoară cititul horoscopului, am întocmit o listă cu cele 5 zodii cu cele mai mari talente în ceea ce privește performanța de a minți.

1. Gemeni

Cunoscuți drept mincinoșii zodiacului, Gemenii schimbă datele unei circumstanțe. Aceștia pot fi vicleni, dar tot ce fac ei se datorează faptului că iubesc atenția oamenilor. Chiar dacă mint, nu o fac cu intenție rea, tot ce vor este să păstreze relațiile cu cei din jur în bună stare și să se înțeleagă cât mai bine cu ceilalți în general. Lăsând la o parte motivele lor, tehnica prin care mint este de admirat: se pricep atât de bine la felul în care prezintă anumite lucruri, încât în final, nici nu mai contează dacă este adevărat sau nu.

2. Rac

Pe lângă faptul că minciunile lor sunt prezentate cât mai elocvent, acestea sunt gândite în detaliu și tocmai de aceea, șansele ca un Rac să fie prins mințind sunt minime. Dar am putea spune că ar minți de cele mai multe ori doar ca să te protejeze ori de răutatea celor din jur, ori de propriile tale sentimente și suspiciuni. Într-un fel, este modul lor de a te asigura că totul este în regulă, deși nu este.

3. Leu

Totul începe cu o întâmplare mai neobișnuită din viața de zi cu zi. Încep să-ți povestească, dar pe măsură ce continuă și îți observă entuziasmul, tind să exagereze adevărul. Cu cât mai uimit este interlocutorul lor, cu atât vor exagera mai mult tocmai ca să impresioneze. Dar de regulă, nu felul în care se exprimă, ci gestica lor îi dă de gol. Dacă un nativ din zodia Leu pare agitat și observi că evită contactul vizual, poți garanta că ceea ce spune nu este întocmai verosimil.

4. Balanță

Balanțele vor să evite cât mai mult conflictele. De aceea, deși relatate cu multă iscusință, minciunile lor vor apărea doar pentru a nu te supăra sau pentru a amâna cât mai mult o alegere în privința unui lucru pe care nu-l pot decide. Cu toate acestea, spre deosebire de Lei, nu o să îți dai seama că o Balanță a mințit decât atunci când va fi prea târziu. Totuși, Balanțele sunt diplomații zodiacului: în scopul de a îndeplini ceea ce cred că este cel mai bun lucru pentru toată lumea, minciuna va fi pentru ele o necesitate.

5. Scorpion

Suspicioși și manipulatori, minciuna este un joc pe care un Scorpion îl cunoaște prea bine. Natura lor analitică și simțul lor de observație acut le permit să ia în considerare fiecare unghi al unei situații și să compună cea mai bună minciună posibilă pentru a se acoperi. Prin urmare, dacă una dintre poveștile lor conține prea multe detalii, ar trebui să știi că ceva poate nu este în regulă.

Citește și:
Zodiile care nu împărtășesc detalii despre viața privată

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie