Cele 4 zodii care trăiesc momentul, fără să se gândească la trecut sau viitor

Trăiești clipa atunci când nu îți mai pasă de trecut și nu te gândești prea mult la viitor. Tot ceea ce contează pentru tine este să te bucuri cât mai mult de fiecare situație pe care o experimentezi în prezent.

Cele 4 zodii care trăiesc momentul, fără să se gândească la trecut sau viitor

Pentru unele zodii, aceasta este cea mai bună variantă de a-și trăi viața – să facă ceea ce simt fără să se gândească la ceea ce urmează. Alte zodii sunt terifiate de acest lucru. Așa-numitul „carpe diem' poate fi captivant, dezavantajul este că nu știi cu adevărat dacă mergi sau nu în direcția potrivită, dacă decizia pe care ai luat-o este cea corectă sau o vei regreta mai târziu.

Găsim atât avantaje cât și dezavantaje de ambele părți, însă dacă vei întreba una dintre aceste zodii, îți vor spune că o viață trăită în prezent, fără angajamente și planuri, este cea mai bună alegere pe care o poți face.

Berbec

Berbecul este cel mai spontan și impulsiv dintre toate semnele zodiacului. Nu trăiește în trecut, se gândește că vor mai fi ocazii pentru a reface anumite lucruri, și nu trăiește nici în viitor, sperând că ziua de mâine va fi mai bună decât cea de azi. Trăiește în prezent și iubește fiecare clipă petrecută la momentul ei.

Pentru că toate deciziile pe care le ia se bazează pe sentimentul lor din acel moment, nu vor să-și ia un angajament față de ceva sau de cineva. Nu numai că își trăiesc viața zi după zi, ci chiar minut după minut. Poate de aceea este atât de palpitantă, nimeni nu știe ce urmează să facă.

Leu

Leul este foarte curajos și crede în trăitul clipei mai mult decât orice altceva pentru că acolo își conservă toată energia. El știe mai bine decât oricine că lucrurile se pot schimba într-o clipă, deci de ce să nu facă ceea ce își dorești exact acum, în loc să aștepti și să realizeze că nu va mai avea altă ocazie?

Conștientizează sau nu acest lucru, este genul de persoană care îi inspiră și îi încurajează pe toți cei care îi apar în drum. Să trăiască momentul este ceea ce-l caracterizează cel mai bine, în plus, oamenii sunt curioși să vadă cum se va descurca în situațiile pline de provocări pe care viața i le oferă.

Scorpion

Viața este plină de haos, iar dacă Scorpionul nu poate controla o mare parte din ea, atunci se va enerva cumplit. El trăiește în prezent din nevoie. Atunci când simte regret față de trecut sau se gândește prea mult la viitor și simte că îl cuprinde anxietatea, nu poate ține situația sub control. Prezentul este chiar acum, așa cum îi place să-l trăiască.

Are o energie molipsitoare, iar când se bucură de moment vrea să se lase purtat de instincte și să spere că îl vor îndruma spre calea cea bună. Nu este la fel de spontan precum celelalte zodii, dar este capabil și preferă să ia decizii rapide, decât să reflecte câteva zile asupra unei probleme.

Săgetător

Săgetătorilor nu le face plăcere să-și ia angajamente, să se simtă obligați de cei din jur să facă anumite lucruri. Crede cu tărie că oamenii, lucrurile, idealurile, vin și pleacă, iar singurul lucru pe care se poate baza este abilitatea lui de a trăi în prezent și de a lăsa viața să îl ducă pe drumul drept.

Regulile și rutina îl plictisesc și îl fac să se simtă constrâns. Are nevoie de libertate, să-și trăiască viața exact așa cum vrea, fără ca alte persoane să-i dicteze ce să facă. Câteodată, poate fi spontan în sensul rău al cuvântului, dar cei care îl cunosc știu că nu poate fi oprit atunci când își dorește să facă un lucru. Impulsivitatea lui este de admirat și ne dovedește că a trăi clipa este chiar distractiv.

Citește și:
5 zodii cărora le pasă mai mult de ceilalți

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie