Cel mai sexy lucru pe care îl poți spune unui bărbat, în funcție de zodia lui

Vrei să îți îmbunătățești viața amoroasă și experiențele pe care le aveți în dormitor? Iată cel mai sexy lucru pe care îl poți spune unui bărbat, în funcție de zodia lui.

Cel mai sexy lucru pe care îl poți spune unui bărbat, în funcție de zodia lui

Orice persoană are nevoie de puțin ajutor în viața sexuală, chiar și atunci când crezi că tu și partenerul tău sunteți pe aceeași undă și nimic nu vă poate influența timpul petrecut împreună în dormitor.

Știi că meriți numai ceea ce este mai bun – și mai HOT – așa că profită de astre pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală. Există câteva lucruri care vor face un bărbat să se simtă în al nouălea cer și în acest fel să îl determini să se comporte exact cum tu îți doreșți, oferindu-ți o noapte de neuitat.

Berbec

Lucrul pe care nativul Berbec îl apreciază cel mai mult la el este încrederea în propria persoană. Spune-i cât este de sexy și cât de bine te simți în compania lui și vei vedea cât va dori să te facă să te simți perfect în dormitor.

Taur

Nativii Taur sunt cunoscuți pentru faptul că sunt posesivi și vor să știe că femeia pe care o au alături este numai și numai a lor. Spune-i că este singurul bărbat care te atrage și asta îți va garanta o noapte fierbinte.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt celebri pentru faptul că le este foarte greu să ia decizii. Spune-i că vrei ca tu să fii în control în dormitor, spune-i exact ceea ce îți place și el va aprecia cu siguranță acest lucru.

Rac

Racii au mereu probleme cu încrederea în propria persoană. Poți transforma această nesiguranță în favoarea ta. Un compliment la momentul potrivit va face minuni!

Leu

Nativii Leu sunt foarte pasionali. În cazul lor acțiunile vor spune mai mult decât niște cuvinte. Sărută-l cu pasiune și nimic nu îl va incita mai tare.

Fecioară

Spune-i cât de talentat este la jobul pe care îl are. Nimic nu impresionează mai mult un nativ Fecioară decât cuvintele de laudă la adresa activității sale profesionale. Sau, de ce nu, la adresa performanțelor sexuale!

Balanță

Nativii Balanță sunt afectuoși și vor să știe dacă te simți bine în compania lor și dacă, în dormitor, fac ceea ce îți place. Spune-i cum te face să te simți, fără niciun fel de restricții, el vrea să audă de la tine tot ceea ce simți.

Scorpion

Un Scorpion adoră să fie sedus, adoră preludiul și va aprecia un joc senzual al seducției. Spune-i ce vrei să faci în dormitor însă nu te grăbi, acordă-ți timp să te bucuri de întreaga experiență.

Săgetător

Lasă-l să intuiască ceea ce vei face. Spune-i că va vedea ce se va întâmplă – suspansul este cel mai bun aliat al tău. Nativul Săgetător are o fire curioasă și acest joc senzual te va face irezistibilă în ochii lui.

Capricorn

Deși pretind a fi maeștri în arta controlului de sine, nativii Capricorn vor aprecia o femeie care îi face să lase garda jos. Spune-i cât de mult îl dorești și succesul unei nopți fierbinte de amor este garantat.

Vărsător

Nativii Vărsător nu sunt nici sensibili nici emotivi atunci când vine vorba de sex. Cuvintele de laudă sau vorbele drăgăstoase nu vor avea nici cel mai mic efect. Spune-i exact ce dorești și arată-i astfel cât de multă încredere ai în tine.

Pești

Nativii Pești sunt romanticii zodiacului. Apelează la latura lor sensibla (folosește cu încredere trucuri din romanele de dragoste) și el te va răsplăti cu o noapte de neuitat.

Citește și:
Cum să îți dai seama că un bărbat este îndrăgostit, în funcție de zodia lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie