Ce tip de parteneră ești, în funcție de zodia ta

Fiecare persoană se comportă altfel atunci când este într-o relație, iar zodia ta îți poate dezvălui ce tip de parteneră ești.

Ce tip de parteneră ești, în funcție de zodia ta

Fie că ai fost într-o singură relație sau în mai multe, probabil ai observat câteva similarități în felul în care te comporți. Dacă vrei să înțelegi ce fel de parteneră ești, citește mai departe și descoperă ce are de spus zodia ta despre acest lucru.

Berbec


Dacă ești Berbec, cel mai probabil ești creativă, intuitivă și te adaptezi foarte repede. Datorită acestor lucruri, ești o parteneră aventuroasă. Ești întotdeauna gata să încerci lucruri noi și să devii creativă. Nu există nimic care să te sperie într-o relație pentru că te adaptezi la orice situație.

Taur

Femeia Taur este răbdătoare, de încredere și foarte afectuoasă. Datorită acestor caracteristici, tu ești cea mai potrivită pentru o relație de lungă durată. Când ești într-o relație, te implici cu tot sufletul, iar asta se vede. Atunci când faci o promisiune, întotdeauna te ții de cuvânt.

Gemeni

Femeia Gemeni este recunoscută pentru flexibilitatea, pasiunea și versatilitatea sa. Tu ești tipul de parteneră de care oricine se îndrăgostește, se îndrăgostește repede și foarte tare. Când întâlnești pe cineva nou, înțelegi automat ceea ce simți și nu îți e teamă să te manifești ca atare. Pasiunea ta se exprimă prin faptul că îți dorești imediat să îți construiești o nouă viață cu partenerul, chiar dacă abia l-ai cunoscut. Ai abilitatea de a vedea potențialul din oricine.

Rac

Femeile Rac sunt, cel mai adesea, emoționale, binevoitoare și imaginative. Tu ești tipul de prietenă care este foarte afectuoasă și încurajatoare – indiferent de circumstanțe. Ai abilitatea de a ține foarte mult la partenerul tău și găsești întotdeauna noi moduri prin care să îi arăți cât de mult îți pasă.

Leu

Femeile Leu sunt generoase, pline de încredere și au inimi foarte largi. Leii sunt, întotdeauna, tipul „totul sau nimic”. Iubești să fii în centrul atenției, dar te asiguri întotdeauna că și partenerul tău se simte bine. Ești acel tip de prietenă cu care alte cupluri își doresc să meargă la întâlniri duble, pentru că nu există niciun moment de plictiseală cu tine.

Fecioară

Femeile Fecioară sunt modeste, de încredere și foarte practice. Ești, cu siguranță, tipul de prietenă stabilă. Te gândești întotdeauna la ce vrei să spui înainte să o faci, asigurându-te că nu spui niciodată ceva ce ar putea să îți rănească partenerul.

Balanță

Femeile Balanță sunt romantice, idealiste și liniștite. Ești acel tip de parteneră la care alte femei aspiră să fie. Ești hotărâtă și curajoasă, dar nu vorbești niciodată de rău pe nimeni. Partenerul tău iubește faptul că îți păstrezi principiile, idealurile și valorile. Știi să plănuiești o întâlnire perfectă pentru că ești mereu atentă la ceea ce își dorește partenerul.

Scorpion

Femeia Scorpion este puternică, hotărâtă și are o atracție magnetică. Este tipul de parteneră pe care nimeni nu o poate uita. Personalitatea ta este foarte puternică. Îți tratezi partenerul ca și cum ar fi cea mai importantă persoană din lume în fiecare zi.

Săgetător

Femeile Săgetător sunt incredibil de optimiste, sincere și intelectuale. Ești tipul de parteneră foarte veselă și plină de entuziasm, care face viața mai frumoasă oricui se află în jurul ei. Faci ca fiecare zi alături de partenerul tău să fie o aventură, dar știi și când să îți faci timp pentru tine.

Capricorn

Capricornii sunt idealiști, ambițioși și disciplinați. De aici, rezultă un tip de partenera clasică și foarte tradiționalistă. Îți cunoști țelurile în viață și, prin ele, îți inspiri partenerul în fiecare zi. Ești foarte matură și relația ta este foarte serioasă. Privești întotdeauna către viitor și îți place să plănuiești de dinainte.

Vărsător

Femeile Vărsător sunt prietenoase, loiale și independente. Tu ești tipul de parteneră relaxată. Știi cum să te distrezi și îți faci întotdeauna partenerul să se simtă special. Oamenilor le place personalitatea ta îndrăzneață dar știu că, indiferent de orice, îi ești întotdeauna loială partenerului tău.

Pești

Femeile Pești sunt sensibile, altruiste și empatice. Știi cum să îți arăți afecțiunea întotdeauna. Fie că îți găsești timp să stai în pat și să citești o carte lângă partener sau savurezi momentele de fiecare zi în care gătiți împreună, știi să îți trăiești viață la maxim. Ești foarte empatică și îți pui mereu partenerul pe primul loc.

Citește și:
5 zodii care își doresc să primească atenție din partea celor din jur

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie