Ce te împiedică să fii fericită, în funcție de zodia ta

Da, zodiacul îți poate spune și ceea ce nu te face fericită.

Ce te împiedică să fii fericită, în funcție de zodia ta

Există multe lucruri care ne pot schimba dispoziția, de la stresul cauzat de locul de muncă până la presiunea depășirii unor așteptări ale celor din jur sau problemele amoroase.

Factori cauzatori de stres în viața noastră vor exista mai mereu, dar cum îi gestionăm este ceea ce face o diferență.
Câteodată, oricât de mult am fugi de probleme, ele parcă ne urmăresc peste tot și ne îngreunează viața, dar există și o explicație. Posibil ca aceste lucruri care ne țin departe de fericire să aibe legătură cu semnul zodiacal sub care suntem născute. Sunt trăsături de caracter specifice fiecărei zodii, iar cunoscăndu-le vom putea să ne înțelegem mai bine și să trecem peste.

Berbec

Nativii Berbec sunt persoane foarte independente si concentrate. Acest lucru este de admirat la locul de muncă, dar dacă te face să îți neglijezi partenerul, atunci intervine o problemă. Poți să fii cel mai bun la locul de muncă și un partener de cuplu extraordinar, doar nu îi mai neglija pe cei dragi. Dacă asta te frământa până acum, ai găsit răspunsul. Echilibru, în tot ceea ce faci.

Taur

Nefericirea Taurului se trage din dorința de schimbare și frica de a nu lua o decizie greșită în același timp. Trebuie sa înțelegi că dacă nu riști, nu ai cum să câștigi vreodată. Un risc asumat care este bine calculat înainte te va face fericită. Fă schimbarea de care simți nevoia. Nu te mai lăsa trasă înapoi de propriile frici. Asumarea de riscuri face parte din viața noastră și este normal să mai și greșim câteodată!

Gemeni

Pentru Gemeni, fericirea constă în prioritizarea activităților de zi cu zi. Ei se consideră multi-tasking, iar în dorința lor de a face mai multe lucruri dintr-o dată, vor face chiar prea puțin în fiecare instanță. Gândește-te ce este important pentru tine și nu mai încerca să impresionezi pe toată lumea. Faima de 15 minute va trece, iar la sfârșitul zilei vei avea nevoie de cineva cu care să sărbătorești viictoriile. Dacă continui astfel, nu vei mai avea oameni dragi alături de care să te bucuri.

Rac

Foarte sensibili și ușor de rănit, Racii se concentrează mult prea mult pe aspectele neplăcute ale vieții. Nu știu să vadă și partea plină a paharului. Oamenii îți vor greși de multe ori, dar nu mai lăsa asta să ocupe atât de mult spațiu în gândurile tale. În schimb, concentrează-te pe aspectele pozitive, pe prietenii și familia ta. Sărbătorește micile succese și lasă trecutul unde îi este locul, adică în spatele tău.

Leu

Insecuritățile legate de propria persoană, de aspectul fizic sau de cum te văd cei din jurul tău te demoralizează și îți iau din strălucire. Fericirea pentru tine constă în a fi puțin mai indiferentă la părerile din jur. Fără a părea ignotantă, dar cu considerație pentru tine mai întai de toate. Până la urmă tu știi cel mai bine cine ești! Fii tu însăți și îți vei recăpăta strălucirea cu siguranță.

Fecioară

Miss perfecțiune! Nu te mai necăji încercând să fii constant cea mai bună în toate. Nu vei reuși mereu sa fii pe primul loc, iar asta este perfect normal. Nimeni nu trebuie să se supună stresului căruia tu te supui. Ia-o mai ușor. Ești deja bună în tot ceea ce faci, iar dacă pe ici, pe colo mai dai greș, asta este, toți greșim! Treci mai departe și nu te mai stresa cu lucruri inutile.

Balanță

Ești indecisă până și când este clar că ai luat decizia bună. Asta te face mereu să te întorci la probleme demult apuse și îți cauzează foarte mult stres. Dacă esti aleasă să iei o decizie, asta este pentru că oamenii au încredere în tine că știi ceea ce faci. Vei lua, sau ai luat deja decizia bună. Îți trebuie doar un boost de confidență. Încearcă să le ceri și altora părerea când te simți blocată. Te va ajuta!

Scorpion

Excesul de gelozie este o caracteristică des întâlnită la această zodie. Îi afectează trădarea foarte mult și sunt prea răzbunători. Nu încercăm să te schimbăm, doar te sfătuim sa fii mai relaxată și să lași oamenii nepotriviți din viața ta să plece. Nu te mai agăța de ultimul fir de prietenie, nu merită! Dar dacă ții cu adevărat la cineva și nu vrei să îi pierzi, învață să ierți.

Săgetător

Săgetătorii, în goana lor după fericire, vor fugi la primul semn de dezamăgire și vor căuta constant fericirea în alte părți, iar asta îi va face doar și mai nefericiți. Toată lumea greșește, inclusiv tu. Încă ai prieteni vechi care probabil ți-au iertat multe, tu de ce nu înveți să fii mai răbdător cu oamenii? Orice relație va întâmpina și certuri, nu poți fugi de asta. Fii mai răbdătoare și vei avea numai de câștigat.

Capricorn

Tu ești cel mai bun critic, dar când vine vorba de propria persoană, exagerezi. Ai așteptări prea mari de la tine însăți. O idee bună care te-ar putea ajuta să fii puțin mai blândă cu tine ar fii să te mai premiezi din când în când pentru lucrurile bune pe care le faci! Ia-ți un cadou poate? Apreciază-te mai mult și nu te mai demoraliza. Tu poti fii cel mai bun prieten al tău, dar și inamicul nr. 1.

Vărsător

Toate zodiile poartă o oarecare îngrijorare pentru mediul înconjurător și planetă, dar Vărsătorii o duc la extrem. Pot fi chiar depresivi din această cauză. Nu vei ajuta lumea să se îndrepte într-o direcție mai bună plângând. Ce poți face ca să îți ridici puțin moralul și ca să și ajuți mediul înconjurător este să ieși afară și să te implici în activități caritabile. Schimbarea pornește de la tine.

Pești

Lumea din visele tale nu este aceeași cu lumea din jurul tău, iar asta te face nefericită. Vestea bună este că tot ce visezi poate deveni realitate prin multă muncă și perseverență. Deși nu poți schimba oamenii, îți poți schimba propria percepție pentru a fi mai fericită! Creează o lume de vis din ceea ce ai la îndemâna, adică prieteni, familie si iubire. Realitatea nu este chiar așa de rea, tu o faci să pară așa.

Citește și:
Cele 5 zodii care vor pune cariera pe primul loc în această vară

Text: Sayyad Roxana
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie