Ce te enervează cel mai mult în relația cu partenerul, în funcție de zodia ta

Ai avut multe relații care nu au mers deloc și nu înțelegi de ce? Ei bine, acest lucru ar putea fi din cauza astrelor.

Ce te enervează cel mai mult în relația cu partenerul, în funcție de zodia ta

Zodia în care te-ai născut are o mare influență asupra personalității tale. Iată ce aspecte legate de relații scot din minți zodiile:

Berbec

Berbecii sunt foarte activi și sociabili și adoră să cunoască lumea. Le place să călătorească, să meargă la petreceri și să fie înconjurați de cât mai mulți oameni interesanți. Nimic nu îi enervează mai tare pe nativii Berbec decât un partener leneș, care nu face altceva decât să stea închis în casă. De asemenea, nu suportă oamenii dependenți: lor le place libertatea și iubesc provocările.

Taur

Cele mai importante calități în viziunea unui nativ Taur sunt stabilitatea și ordinea. Din acest motiv, el nu ar putea avea niciodată o relație cu un partener impulsiv, care face lucrurile fără să se gândească. Taurii sunt mult prea meticuloși pentru cineva irațional.

Gemeni

Persoanele născute în zodia Gemeni iubesc să petreacă tot timpul și să cunoască lume nouă, de aceea au nevoie de un partener care să le înțeleagă nevoia de distracție. Ar preferă opusul lor, în sensul că și-ar dori că partenerul lor să fie o persoană serioasă. Gemenilor nu le place să meargă însoțiți la evenimente deoarece ar fi obligați să stea tot timpul cu iubiții lor și nu ar putea socializa cu restul lumii.

Rac

Dintre toate zodiile, Racii sunt cei mai familiști și cei mai loiali prietenilor lor. Din acest motiv, nu ar putea fi într-o relație cu cineva care nu se înțelege cu cei dragi lor. Nativii Rac nu suportă nici oamenii răutăcioși, preferând un partener care arată compasiune celor din jur.

Leu

Leii adoră să fie admirați și au nevoie de cineva care să îi laude și să le reamintească constant că ei sunt cei mai buni și cei mai frumoși. Dacă nu faci acest lucru, nu veu putea avea niciodată o relație de lungă durata cu un nativ Leu.

Fecioară

Firi practice și responsabile, nativele Fecioară iubesc ordinea și au nevoie de un partener matur și responsabil. O persoană iresponsabilă și copilăroasă nu va fi niciodată o alegere bună pentru o Fecioară. Se spune că opusele se atrag, dar acesta nu este cazul Fecioarelor. Ele au nevoie de cineva organizat, cu care să aibă o relație echilibrată.

Balanță

Și Balanțele sunt persoane foarte sociabile și își doresc un partener cu care să meargă la petreceri și cu care să se distreze constant. Nu ar putea fi niciodată cu o persoană introvertită și timidă, care vrea să stea acasă tot timpul. Dacă ești antisocial, nu încerca să ai o relație cu o Balanță pentru că nu va merge.

Scorpion

Este adevărat că Scorpionii sunt foarte posesivi și suspicioși, dar dau dovadă de loialitate dacă țin cu adevărat la cineva. De aceea, ei nu suportă că partenerii lor să le ascundă anumite lucruri și să nu fie complet sinceri. În cazul în care ai mințit un Scorpion, acesta nu va mai putea avea încredere în tine niciodată.

Săgetător

O zodie care prețuiește aventura și independența, Săgetătorul își dorește să aibă alături pe cineva la fel ca el. Vrea o relație plină de momente spectaculoase și de călătorii neașteptate, nu una monotonă și comună.

Capricorn

Practici și responsabili, Capricornii sunt independenți și își doresc să fie șefii într-o relație. Vor să dețină controlul absolut și preferă să aibă un partener supus. De asemenea, nu ar putea fi cu cineva iresponsabil, care nu știe ce vrea cu adevărat de la viață.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte inteligenți și foarte sarcastici. Au nevoie alături de o persoană care să le accepte comentariile răutăcioase fără să se supere. Le plac oamenii deschiși la minte, care încearcă tot timpul ceva nou. Vărsătorii își doresc că partenerii lor să aibă aceleași valori morale și nu ar putea avea o relație cu cineva lipsit de principii.

Pești

Fiind cele mai sensibile persoane, Peștii au nevoie de cineva care să le arate afecțiune tot timpul. Nu vor să fie cu oameni care nu își arată sentimentele și disprețuiesc gesturile de afecțiune. De asemenea, Peștii nu ar putea iubi pe cineva care încearcă să îi schimbe și nu îi acceptă așa cum sunt.

Citește și:
6 zodii care știu să preia mereu inițiativa

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie