Ce sa NU spui niciodată fiecărei zodii

Fiecare dintre noi avem anumite lucruri pe care ne deranjează să le auzim.

Ce sa NU spui niciodată fiecărei zodii

Ei bine, determinate de trăsăturile specifice fiecărei zodii, iată care sunt frazele pe care fiecare dintre semnele astrologice urăște să le audă.

Berbec – „Te sun eu înapoi.”

Să îl faci pe un Berbec să aștepte este o idee foarte proastă, mai ales atunci când este vorba despre ceva important. Singurul lucru care îl va supăra și mai tare decât faptul că ai avut nevoie de două telefone este dacă nu returnezi apelul deloc.

Taur – „Am ars cina.”

Puține lucruri ar trebui să se pună între Tauri și mâncarea lor! Asta include și persoanele neglijente care distrug cină pe care plănuiau să o savureze.

Gemeni – „Am ajuns mai devreme.”

Gemenii sunt foarte ușor de enervat de oamenii care ajung prea devreme. Ai putea să apari chiar cu câteva minute mai târziu și ar fi mai fericiți decât dacă ai fi ajuns mai devreme. Cu alte cuvinte, nu vor să fie surprinși nepregătiți sau pe picior greșit.

Rac – Să îi întrerupi

Dacă vrei să îți strici relația cu un Rac, încearcă pur și simplu să atragi atenția asupra ta pentru un timp. Nu le place atunci când oamenii încearcă să se bage peste treburile lor.

Leu – „Asta arată mai bine pe …”

Leilor chiar nu le place atunci când nu sunt ei cel mai bine îmbrăcați. Dacă nu ai ceva pozitiv de spus despre înfățișarea lor, mai bine nu mai spune nimic.

Fecioară – Să faci o greșeală gramaticală

Fecioarele sunt foarte meticuloase. Le place organizarea, ordinea și corectitudinea, mai ales în modul în care comunică. Erorile gramaticale îi înnebunesc!

Balanță – „Dă muzică mai încet!”

Balanțelor le place să își asculte muzica la volum ridicat. Nu vor să le spună cineva să facă liniște atunci când încearcă să se relaxeze ascultând melodiile preferate. A-i spune unei Balanțe să facă mai puțin zgomot este ca și cum i-ai spune soarelui să nu mai strălucească.

Scorpion – „Ești pe cont propriu.”

Scorpionii ar putea fi cei mai atașați de relațiile pe care le au, dintre toate semnele. Nu se descurcă prea bine cu despărțirile sau cu orice îi face să se simtă abandonați.

Săgetător – „Viață mea este atât de grea.”

Nu vei găsi simpatie la un Săgetător doar plângându-te tot timpul. Nu vor să audă lucrurile acestea și în cele din urmă nu vor mai dori să fie prieteni cu cineva care nu face altceva decât să se vaite.

Capricorn – „Împrumută-mi niște bani.”

Capricornii sunt foarte afectivi de la natură și sunt dispuși să ofere bani celor care au nevoie cu adevărat de ei. Nu te aștepta ca prietenul tău Capricorn să îți dea bani doar pentru un capriciu.

Vărsător – „Lasă pe altcineva să curețe.”

Dacă ești unul dintre oamenii care lasă o mizerie de nedescris pe oriunde merg, nu te aștepta ca Vărsătorul să îți fie prieten pentru prea mult timp. Vărsătorii sunt foarte organizați și le solicită același lucru tuturor persoanelor care îi înconjoară.

Pești – „Ai auzit ce se spune?”

Peștilor le place să fie respectați și nu acordă prea multă atenție barfelor. Ei chiar nu vor să facă parte din nimic ce implică bârfă sau zvonuri, dar nu vor nici să audă că au devenit o victima acestor lucruri. Încrederea este o problema serioasă pentru ei.

Citește și:
Cum face față fiecare zodie unei perioade mai dificile

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie