Ce ne deranjează în relațiile amoroase, în funcție de zodie

Nu este ușor să intrii într-o relație nouă, mai ales când vii cu o încărcătură emoțională din altă parte. Cu toții avem probleme, supărări și lucruri care ne frământă.

Ce ne deranjează în relațiile amoroase, în funcție de zodie

Trebuie să învățăm să avem în vedere întotdeauna că poate și partenerul nostru trece prin momente dificile în același timp ca și noi. Viața în doi poate fi minunată în primele luni de relație, dar dacă problemele personale nu sunt discutate și rezolvate cu ajutorul partenerului, relația se poate degrada în timp și nimeni nu vrea asta!

Comunicarea este cheia către o adevărată poveste de dragoste, iar aceasta poate fi accesată doar prin dezvoltarea răbdării de a ne asculta partenerul de viață și bunăvoința de a ne ajuta unul pe celălalt.

Astrele ne pot dezvălui ce îngrijorări avem, iar asta te-ar putea ajuta și pe tine să identifici cum îți poți ajuta partenerul. Deși zodiacul nu ne poate spune cu exactitate unde și ce este greșit cu absolut fiecare dintre noi, ne putem folosi de el ca un ghid pentru a înțelege mai bine punctele slabe ale partenerilor noștri.

Berbec

Berbecii vor sa fie mereu nr. 1, iar asta îi face sa uite de nevoile și dorințele partenerilor de viață. Dacă ei se distreaza, trebuie ca partenerul de viață să fie la fel de încântat ca și ei, altfel se vor simți detronați din rolul de conducător. Când vine vorba de oferit iubire înapoi, berbecii au prea multe pretenții, iar din păcate asta îi depărtează de persoana iubită.

Taur

Taurii valorează securitatea și stabilitatea. Se grăbesc să înceapă relații, iar mai apoi când vine vorba de avansat la alte nivele, bat pasul pe loc și nu lasă loc de o schimbare. Din pricina acestui lucru se pot simți neapreciați de persoana iubită. Taurilor le trebuie un partener de viață cu care să împărtășească același ritm de organizare al lucrurilor.

Gemeni

Dacă îți împarți deja viața cu un nativ în zodia gemeni probabil știi că nu le place să fie lăsați pe dinafară. Ei vor să participe la orice activitate participi și tu. Comunicarea este de asemenea foarte importantă pentru ei, iar cineva care le ascunde lucruri sau nu este dispus să își deschidă sufletul în fața lor riscă să îi piardă.

Rac

Frica că nu sunt apreciați îi poate face să creadă că nu sunt iubiți sau că cineva profită de ei. Au nevoie să le reamintești din când în când că eforturile lor sunt observate. Lângă un rac vei avea parte de foarte multă iubire, dar și de multă bătaie de cap. Va trebui să te lupți cu insecuritățile lor și să le reamintești constant că esti acolo pentru ei.

Leu

Lucrul de care se teme nativul Leu într-o relație este să fie ignorat de partener. Ei sunt născuți ca să fie în centrul atenției, iar contrariul poate însemna uneori o tragedie pentru ei. Asta se traduce prin teama de a nu își pierde chimia dintre el și partener. Uneori au nevoie să fie lăsați să sară în ajutorul oamenilor și să aibă parte de activitățile pe care le iubesc. Au nevoie de asemenea încurajări de la partener pentru a se simți în siguranță.

Fecioară

Fecioarele tind să se teamă de greșeli, deși ele sunt cel mai bun modelator al caracterului. Standardele lor sunt extrem de ridicate pentru ei și pentru partenerii săi, iar asta îi afectează uneori. Sunt obsedați ca greșelile pe care le-au făcut în trecut să nu se repete, așa că sunt foarte atenți cu asta. Când se simt nesiguri, devin foarte rigizi cu partenerul și asta le afectează relația.

Balanță

Coșmarul Balanțelor este luarea deciziei greșite. De multe ori se întreabă dacă au luat decizia bună chiar dacă nu mai au ce să schimbe, deoarece alegerea e deja făcută. La fel ca și taurii, balanțele sunt guvernate de planeta iubirii și ce îi descrie cel mai bine este parteneriatul. Dacă partenerul lor nu este interesat de o colaborare pe planuri multiple, atunci se vor simți descurajați. La sfârșitul zilei, singurul lucru de care au nevoie este să le fie apreciate eforturile.

Scorpion

Scorpionii vor ca relațiile lor amoroase să nu fie mai prejos de perfecțiune. Sunt foarte concentrați pe a nu fi înșelați, iar asta le cauzează foarte mult stres. Caută parteneri care să le fie loiali pe toate planurile, așa că dacă nu te consideri o persoană perfectă, nici nu te gândi să încerci să îl cucerești pe scorpion.

Săgetător

Săgetătorilor le place să trăiască în viitor și sunt adeseori persoane foarte active. Au nevoie de un partener de viață care să fie pregătit să țină pasul cu ei, indiferent de situație.
Vor de asemenea să fii pe picioarele tale! Nu le plac persoanele dependente, iar dacă le lași impresia că ai nevoie de ei mai mult decât de oricine altcineva, s-ar putea să-l pierzi pe săgetător.

Capricorn

Perfecționiști din fire, vor ce-i mai bun de la viață, dar sunt și foarte duri cu ei înșiși și cei dragi lor. Te pot face să te simți nefolositoare pe lângă ei, dar fii sigură că în astfel de momente ei sunt de fapt cei care se simt nefolositori ție. Acești nativi au nevoie de încredere în ei, iar cineva care îi asigură constant că sunt cei mai buni va avea cu siguranță un loc rezervat în inima capricornului.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie, mai presus decât orice, de libertate. Ia-le asta și îi vei vedea plecați în câteva momente. Ce poți face ca să ajuti un nativ Vărsător este chiar să îl încurajezi să se implice în activități care îl fac fericit. Să iasă cu prietenii sau chiar să meargă într-o excursie fără tine îi va da foarte multă încredere și probabil se va întoarce acasă chiar mai devreme pentru că îi va fi dor de tine!

Pești

Dacă îi vezi neliniștiți, asta s-ar putea să fie din pricina faptului că simt că nu fac ceva bine sau că nu sunt suficienți de buni pentru tine. Sunt firi sensibile care încearcă să evite conflictul cu orice preț. Nu îți vor spune direct dacă se simt răniți, așa că va trebui să fii atentă la semne. Asigură-i că sunt iubiți și fă-i să înțeleagă că nici tu nu ești adepta conflictelor.

Deși suntem fiecare diferiți în felul nostru, la un anumit nivel ne putem toți regăsi printre aceste rânduri. Ceea ce este cel mai important e să fim comunicativi cu partenerii noștrii și să nu uităm că avem nevoie unul de celălalt pentru a face relația să funcționeze!

Citește și:
Cele 5 zodii care vor găsi dragostea adevărată în această vară

Text: Sayyad Roxana
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie