Ce îi place la tine vs. ce nu îi place, în funcție de zodia ta

Adevărul este că fiecare dintre noi se poate îndrăgosti în moduri diferite, totul se rezumă la cine vrea să creeze acea atracție și cine e e cel sau cea care este atras sau nu.

Ce îi place la tine vs. ce nu îi place, în funcție de zodia ta

Să nu uităm că zodia ta joacă un rol în acest proces. În funcție de semnul tău astrologic, o persoană poate fi atrasă de anumite caractestici pe care le ai dar, de asemenea, sunt unele care pot distruge orice urmă de atracție.

Mai jos ai o listă cu ce îl poate face pe un bărbat să se îndrăgostească de tine, pentru fiecare zodie și de asemenea ce îl poate face să își piardă orice urmă de interes.

Berbec

Atractiv: Berbecii iubesc o persoană îndrăzneață și acel dirty talk. Arată-le că ești entuziasmat și spontan și nu o să vrea să te părăsească.

Neatractiv: Acele persoane care sunt obsedate să aibă tot controlul într-o relație și cei care își doresc să îi schimbe. Trebuie să îi lași să fie ei însuși, deoarece dacă nu faci asta o să te lase cu ochii în soare, aceștia fiind foarte independenți.

Taur

Atractiv: Taurilor le plac masajele senzuale și gesturile romantice. Romantismul este slăbiciunea oricărui taur, așa că dacă le acorzi cât mai mult timp și le oferi afecțiune, o să le câștigi încrederea.

Neatractiv: Două lucruri, atunci când te plângi mereu și nesinceritatea. Taurii încercă să evite drama cu orice preț, așa că atunci când partenera este mereu dramatică, aceștia o să încerce să o evite cât mai mult. De asemenea aceștia sunt foarte loiali, ca urmare nu suportă mincinoșii.

Gemeni

Atractiv: Onestitatea și inteligența. Gemenii sunt foarte sociabili, așa că dacă ai aceste două calități, o să-ți fie ușor să le pastrezi interesul.

Neatractiv: Oamenii care au un vibe negativ. Geminii nu o să-ți permită să le fii nici măcar prieten dacă aceștia cred că nu ești fun deloc.

Rac

Atractiv: Senzualitatea și afecțiunea. Iubesc aceste două lucruri. Aceștia sunt înnebuniți după gesturile romantice.

Neatractiv: Aroganța, egoismul și refuzarea compromisului. Atunci când vine vorba despre persoane care se gândesc doar la ei însuși, Racii încearcă să-i evite cât pot de mult.

Leu

Atractiv: Încrederea și un caracter jucăuș. Leii sunt foarte atrași de persoanele distractive. Li se pare foarte sexi atunci când partenera este mereu gata de o nouă aventură.

Neatractiv: Negativismul și egoismul. Leilor nu le place să fie în preajma unei persoane care se gândește mereu, la ce e mai rău. Ei sunt optimiști și încearcă să evite peroanele care nu sunt la fel.

Fecioară

Atractiv: Un expert în pat. Fecioarele iubesc atunci când o persoană știe cum să-i facă să vrea mai mult.

Neatractiv: O igienă dezgustătoare, obiceiurile proaste și lenea. Fecioarele urăsc aceste lucruri. Dacă aceștia află că ești un pierde-vară, nu o să dureze prea mult până când o să-ți spună la revedere.

Balanța

Atractiv: Balanțele iubesc o persoană seducătoare și cu o atitudine jucăușă. Iar când vine vorba de frumusețe naturală, aceștia sunt foarte atrași de acest lucru.

Neatractiv: Persoanele care stârnesc conflicte nu sunt pe placul lor.  Balanțele sunt acele persoane care sunt prea mature pentru a se amesteca în drame care nu sunt necesare, așa că nu o fac.

Scorpion

Atractiv: Provocările. Mai ales atunci când cineva „plays hard to get.' Pentru ei întregul proces de urmărire este la fel de distractiv ca destinația. De asemenea sunt atrași de persoanele care au grijă de ei însuși. Așa că dacă îți menții condiția fizică, psihică și spirituală, șansele tale o să crească.

Neatractiv: Minciunea și înșelatul. Scorpionii au probleme cu încrederea așa că nu au pic de toleranță atunci când o persoană nu este onestă.

Săgetător

Atractiv: Spontaneitatea, sensul umorului și o gândire open mind. Săgetătorilor nu le plac persoanele crispate și mereu o să prefere pe cineva cu un spirit de aventură. De asemenea urăsc persoanele care judecă mereu.

Neatractiv: Persoanele plictisitoare, mincinoase și care vor să-i controleze. Oamenii care se joacă cu mintea lor și îi fac să-și piardă timpul, îi fac să-și piardă mințile. Săgetătorii își iubesc independența, din această cauza îi urăsc pe cei obsedați de control.

Capricorn

Atractiv: O persoană care are clasă și este puțin misterioasă. Mergi la cine speciale sau la alte evinimente unde trebuie să ai o ținută elegantă, pentru a le permite să te vadă și în altă postură. O să fie impresionați cu siguranță. De asemenea lasă puțin loc imaginației deoarece ei iubesc misterul.

Neatractiv: Persoane respingătoare cun ego imens. Capricornii urăsc genul acesta de persoane. Nu-ți fă prea multe selfie-uri sau nu vorbi prea mult despre tine și încearcă să le arăți că te gândești și la ei.

Vărsător

Atractiv: Încrederea în sine, inteligența și felul în care aduci ceva nou relației. Un Vărsător o să fie mereu atras de o persoană căreia îi place aventura. Așa că pasiunea și entuziasmul sunt două lucruri foarte atrăgătoare pentru ei.

Neatractiv: Atunci când ești prea clingy, sau ai prea multe nevoi. Vărsătorii urăsc aceste două lucruri deoarece sunt o zodie care iubesc libertatea și natura. Așa că au nevoie de spațiu și într-o relație.

Pești

Atractiv: Persoanele artistice, jucăușe și romantice. Aceste calități sunt foarte importante pentru Pești. Dacă le scrii o piesă sau faci ceva romantic și artistic, o să înceapă să se gândească la căsătorie.

Neatractiv: Persoanele închise la minte, bossy și răutăcioase. Peștii sunt o zodie foarte open-minded așa că persoanele care sunt opusul lor nu prea au șanse. Nu le plac persoanele care nu apreciază și o altă părere. Poți să te contrazici cu ei dar o să-ți ceară să le respecți ideeile, dacă nu, vor renunța la tine.

Citește și:
Cum arată relația ideală, în funcție de zodia ta

Text: Victoria Lupascu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie