Ce fel de flirt îi place unui bărbat, potrivit zodiei lui

Se pare că astrologia are o legătură și cu flirtul. Dacă de curând ai început să ieși cu un nou bărbat, află ce fel de flirt îi place, potrivit zodiei lui.

Ce fel de flirt îi place unui bărbat, potrivit zodiei lui

Există mai multe motive pentru care oamenii flirtează: fie că vor să își îmbunătățească imaginea de sine, fie că vor să cucerească pe cineva sau să consolideze o relație. Indiferent de motiv, dacă tocmai ai cunoscut un nou bărbat, află ce fel de flirt îi place, potrivit zodiei.

Berbec


Berbecul iubește provocările, așadar preferă ca flirtul să fie un fel de competiție. Dacă vrei să cucerești un Berbec, nu te lăsa sedusă imediat și lasă-l să se chinuie puțin pentru a petrece timp cu tine.

Taur

Atunci când Taurul flirtează, acesta preferă să arate că este matur și că poate oferi stabilitate. Acest lucru poate arăta că își dorește o relație serioasă. Totodată, el apreciază atingerile, așadar dacă el face o glume, râzi și atinge-l ușor pe braț.

Gemeni

Gemenii iubesc comunicarea, așadar nu este nicio surpriză că preferă flirturile care includ multe glume și povești. Ei apreciază și flirtul scris, așadar poți să îi trimiți tot felul de mesaje amuzante. Nu uita să fii mereu veselă în preajma lui.

Rac

Racii flirtează într-un fel foarte protector. Este puțin probabil să auzi de la un bărbat Rac replici de agățat, el dorind să știe că se poate baza pe persoana cu care flirtează. Acesta caută mai degrabă o apropiere emoțională decât una sexuală.

Leu

Persoanele Leu se pricep la flirt. Acestea sunt romantice, dar și dinamice și știu cum să combine aceste două stiluri. Acestea apreciază gesturile mari, uimitoare, care le dovedesc cât de importanți sunt. Leii flirtează de obicei într-un mod foarte jucăuș, amuzamentul fiind cel mai important.

Fecioară

Bărbații Fecioară sunt manierați și știu cum să flirteze într-un mod politicos. Aceștia sunt reținuți și, în loc să îți facă foarte multe complimente, ei preferă să îți dea sfaturi. În cazul lor, un stil politicos de a flirta este cel potrivit.

Balanță

Balanța s-a născut cu darul flirtului. Atunci când o Balanță se poartă foarte frumos cu tine, ei bine, aceasta flirtează. Un bărbat Balanță răspunde cu gesturi romantice și se asigură că te simți apreciată.

Scorpion

Scorpionii flirtează foarte intens și, câteodată, în moduri destul de ciudate, ca și cum pasiunea lor ar putea erupe în orice moment. Din această cauză, bărbații Scorpion ar putea fi prea greu de înțeles pentru unele persoane. În cazul lor, este bine să îi abordezi mai ușor, într-un mod mai distractiv.

Săgetător

Bărbații Săgetător sunt întotdeauna deschiși lucrurilor noi, așadar pot flirta mai mereu. Aceștia își adaptează stilul în funcție de persoana pe care vor să o atragă. Dacă poți accepta stilul distractiv, spontan și o libertate sexuală, atunci îl vei atrage pe Săgetător.

Capricorn

Poate fi destul de dificil să faci diferențe între modul în care Capricornul flirtează și cel în care aplică pentru un job, deoarece stilul acestuia depinde de carieră. Acesta este atras de o persoană care îi poate arăta prin flirt ce ambiții are și cât de mult își dorește succesul.

Vărsător

Vărsătorii au propriul stil de a flirta și se pot detașa emoțional câteodată. Cea mai bună modalitate de a flirta este să îi arăți cât de inteligentă, amuzantă și uimitoare ești. Dacă vei face asta, este imposibil să îți reziste.

Pești

Atunci când Peștii flirtează, aceștia pot fi destul de timizi. Ei iubesc romantismul și apreciază flirtul suav, săruturile dulci, dar și empatia.

Citește și:
Unde îți vei întâlni sufletul pereche, conform zodiei tale

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie