Ce tip de femeie își dorește un bărbat, în funcție de zodia lui

Crezi că bărbatul cu care ești are intenții serioase în ceea ce te privește? Nu toate relațiile trebuie să se finalizeze cu o căsătorie, desigur, însă dacă asta este scopul tău, e de preferat să te concentrezi pe cei care sunt potriviți pentru tine.

Ce tip de femeie își dorește un bărbat, în funcție de zodia lui

Află ce fel de femeie își dorește un bărbat, în funcție de zodia lui.

Berbec

Bărbatul Berbec își dorește o femeie la fel ca el: independentă, puternică și aventuroasă: genul acela de femeie care va pleca într-o drumeție în munți sau la voluntariat pe un alt continent fără să clipească sau să stea pe gânduri. Pe scurt, el caută o femeie gata să accepte orice provocare și să se poată bucura de ea așa cum o face chiar el.

Taur

Taurii iubesc libertatea și distracția, așadar nativii acestei zodii caută o femeie care să le poată oferi independența mult dorită. Bărbatul Taur are nevoie de o parteneră care să poată avea încredere în el și care să știe să se distreze, în niciun caz pe cineva care iubește să stea la job toată ziua. De altfel, femeia aleasă de acest bărbat este, cel mai probabil, și una cu gusturi rafinate: de la mâncare și băuturi până la parfumuri și piese vestimentare, ea va alege întotdeauna eleganța și rafinamentul.

Gemeni

Gemenii sunt persoane mulți-dimensionale: ei au o mulțime de personalități distincte, așadar au nevoie de cineva care să îi țină conectați la realitate, dar în același timp să le permită să fie cât de expresivi își doresc. Cel mai probabil, bărbatul Gemeni se va căsători cu o femeie care le poate capta atenția, dar care este în același timp foarte directă și foarte pragmatică.

Rac

Bărbatul Rac este un romantic înnăscut. Emoțional și afectuos, el va căuta în partenera sa calități precum loialitate, devotament și încredere. El nu se va feri să îi ofere alesei sale lumea întreagă, atâta timp cât conexiunea dintre ei rămâne plină de afecțiune și respect reciproc.

Leu

Leii sunt printre cei mai senzuali bărbați ai zodiacului, ei iubind flirtul și aventurile. O femeie care își dorește să rămână alături de un nativ Leu trebuie să accepte faptul că uneori, ea va fi femeia din spatele bărbatului, întrucât aceștia iubesc atenția și popularitatea de care se bucură. Femeia aleasă de un bărbat Leu adoră să iasă în oraș, să petreacă timpul într-un mod cât mai distractiv și nu are multe tabuuri.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este atras de inteligența unei femei și de abilitatea ei de a fi sarcastică și de a înțelege sarcasmul. Mai mult, ea trebuie să fie dispusă să încerce lucruri noi în permanență și să iasă din zona proprie de confort.

Balanță

Bărbatul Balanță nu este pretențios, el își dorește, pur și simplu, echilibru și armonie în cuplu. El va iubi și va rămâne alături de o femeie care să îl completeze și să îi semene: cei doi vor fi ca Yin și Yang, oferindu-și unul altuia sprijin și respect: poate că nu sună atât de palpitant, însă acestea sunt elemente esențiale într-o relație de succes.

Scorpion

Nativii Scorpion apreciază mai mult decât orice adevărul: pentru ei nu poate exista o relație fără sinceritate și loialitate. Bărbatul acestei zodii va rămâne alături de o femeie capabilă să îi spună întotdeauna ceea ce simte, însă într-un mod elegant, nu foarte direct, astfel încât el să nu se simtă insultat sau atacat. Pe scurt, el își dorește pe cineva care să țină cont de sentimentele sale.

Săgetător

Bărbatul Săgetător urăște să se simtă captiv, așadar o femeie foarte posesivă și foarte geloasă nu va rezista mult în compania lui. În schimb, acestui nativ i se potrivește o femeie inteligentă, gata de o nouă aventură în fiecare zi și cu care să poată purta o discuție filozofică la 3 noaptea, cu un pahar de vin în față. El adoră să călătorească, așadar fii pregătită să îți faci bagajul în orice moment.

Capricorn

Nativul Capricorn adoră să se cufunde în muncă și să uite de lumea exterioară, lui trebuindu-i o femeie care să îi poată demonstra importanța dragostei și a conexiunilor inter-umane. Femeia cu care acesta va rămâne este una iubitoare de natură, creativă și pe care se poate baza. Mai mult, Capricornii sunt deseori foarte încăpățânați, astfel încât femeia care dorește să fie cu un Capricorn trebuie să fie pregătită să facă uneori compromisuri, în favoarea armoniei în cuplu.

Vărsător

Vărsătorii sunt persoane care își doresc să învețe în fiecare zi ceva nou, iar partenera lor nu poate fi nici ea altfel. Nativul acestei zodii va dori să își petreacă viața cu o femeie interesată constant de lucruri noi și care nu este de modă veche, cu idei preconcepute sau mult prea conservatoare. Pe scurt, o femeie modernă, cu un intelect aparte, gata să rescrie reguli și norme.

Pești

Bărbatul Pești nu va putea niciodată părăsi o femeie care iubește ideea de dragoste la fel de mult ca el. Un romantic înnăscut, el va încerca constant să mențină pasiunea în relație, însă și partenera sa va trebui să facă eforturi, atunci când e nevoie. Cuplul în care va rămâne acest bărbat îi va face pe cei din jurul lor să se întrebe cum de o relație atât de lungă poate părea ca fiind abia la început?

Citește și:
Cele 3 zodii care nu prea se pricep să flirteze online

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie