Ce fel de bărbat ți se potrivește, în funcție de zodia ta

Este foarte greu să te orientezi în funcție de zodie atunci când îți cauți un partener. De multe ori aceștia ajung să te dezamăgească sau să nu fie ceea ce ți-ai dorit.

Ce fel de bărbat ți se potrivește, în funcție de zodia ta

Chiar dacă nu crezi atât de mult în astrologie, nu poți nega faptul că îți citești horoscopul din când în când. Sunt în general câteva zodii care sunt compatibile, din punct de vedere romantic, cu a ta, iar altele pe care ar trebui să le eviți. Unele zodii își caută opusul în partenerul de viață, în timp ce altele vor pe cineva asemănător cu ele.

Indiferent de ceea ce cauți într-un iubit – simțul umorului, romantism, stabilitate etc – este clar că meriți tot ce este mai bun. Încearcă să cauți calitățile pe care ți le dorești într-un bărbat, în semnul lui zodiacal, pentru a te putea orienta. Astrologia știe ea ce știe, atunci când vine vorba despre dragoste.

Iată cele mai importante caracteristici ale fiecărei zodii:

Berbec: Bărbatul Intelectual

Berbecii sunt persoane foarte raționale și deștepte. Sunt independente și le place profunzimea în tot ceea ce fac. Ca atare, vor căuta aceste caracteristici într-un bărbat. Vor discuții lungi, care să le pună pe gânduri și caută onestitate și încredere în partener.

Taur: Bărbatul Puternic

Taurii sunt persoanele cel mai indulgente pentru că își iubesc plăceriile vinovate. Atunci când sunt într-o relație, însă, se dedică complet. Nativele Taur caută bărbați romantici și pasionali. De asemenea, vor și bărbați foarte stăpâni pe situație: nimic nu este mai atrăgător decât un bărbat puternic, care știe ce vrea.

Gemeni: Bărbatul Onest

Gemenii iubesc provocările și sunt mereu gata să încerce lucruri noi. Au aventura în sânge și sunt foarte sociali, așa că se vor aștepta mereu să ții pasul cu ei, indiferent de situație. Partenerul lor trebuie să fie un om care să spună mereu ce își dorește, dar să aibă și o latură jucăușă și distractivă.

Rac: Bărbatul Sufletist

Nimeni nu este mai bun la suflet și mai sensibil decât un nativ Rac. Ei mereu își doresc tot ce este mai bun într-o relație, dar asta nu înseamnă că poți profita de ei. Nativele Rac vor un bărbat exact ca ele: onest, sincer și capabil să se descurce atât pe cont propriu, cât și într-o relație.

Leu: Bărbatul care flirtează

Pe nativul Leu îl caracterizează loialitatea și motivația. Dacă partenerul lor nu are aceste caracteristici, atunci relația nu va avea niciun viitor. Nativele Leu vor un bărbat care este direct, exact ca ele, să fie generos și să aibă mereu flirtul la îndemână.

Fecioară: Bărbatul Răbdător

Fecioarele sunt cam cele mai atente și misterioase zodii. Nu se grăbesc să se deschidă prea repede față de alții, ceea ce poate face o relație să fie dificilă la început. De aceea, nativele Fecioara vor bărbați care să fie răbdători, cu picioarele pe pământ și foarte susținători. Fecioarele petrec mult timp în introspecție.

Balanță: Bărbatul Loial

Balanța este cunoscută ca fiind foarte încăpățânată. Asta poate fi un lucru bun, pentru că pare foarte motivată și ambițioasă. De asemenea are o gândire logică, ceea ce înseamnă că analizează mereu situațiile. Un bărbat loial și ușor adaptabil este perfect pentru femeia Balanță. Alte caracteristici esențiale sunt bunele abilități de comunicare pentru că Balanța nu suportă când partenerul nu este interesat de lucrurile importante.

Scorpion: Bărbatul Pasional

Scorpionii sunt foarte intenși și sexuali. De multe ori ajung în încurcături pentru că se aruncă în prada tentației și nu se gândesc la consecințe. Un bărbat care să se potrivească cu pasiunea nativelor Scorpion va crea o legătură profundă cu ele încă de la început. Nativele Scorpion caută un bărbat care să fie amuzant și răbdător, în special atunci când sunt probleme. Ai nevoie de mult timp pentru a le câștiga încrederea.

Săgetător: Bărbatul Senzual

Săgetătorii au un spirit deosebit de aventură și sunt destul de deschiși. Ei vor vrea mereu să încerce ceva nou, dar nu se înlătură nici de la ocazia de-a sta cu partenerul liniștiți în casă. Săgetătoarele iubesc bărbații care sunt senzuali și se folosesc de simțul umorului pentru a scăpa de tensiune. De asemenea, au nevoie de cineva activ și plin de viață asemenea lor, altfel relația e sortită eșecului.

Capricorn: Bărbatul Muncitor

Nativele Capricorn sunt deștepte și serioase, motiv pentru care vor un bărbat care să nu fie serios tot timpul. Apreciază și partenerii care sunt ca ele, pentru că le ajută să stabilească o legătură mult mai puternică. Vor căuta un bărbat muncitor, dar amuzant, bineînțeles. De asemenea, își doresc stabilitate în relație, pentru a se concentra mai bine pe lucrurile plăcute.

Vărsător: Bărbatul Șarmant

Vărsătorii sunt foarte creativi, fapt pentru care sexul cu ei este foarte intens. Iubesc să își folosească calitățile, atât în dormitor, cât și în afara lui, ceea ce îi face niște parteneri perfecți pentru zodiile cu spirit de aventură. Nativa Vărsător caută un bărbat șarmant și pasional. De asemenea vor pe cineva sociabil, pentru că le oferă încredere în propria persoană.

Pești: Bărbatul Romantic

Peștii sunt emoționali și foarte introspectivi, și știu când să se folosească de aceste avantaje. Nu se lasă prostiți de alții și știu cum să îți spună atunci când ceva îi deranjează. Vor o relație cu cineva care e pasional, exact ca ele. Nativele Pești apreciază micile romantisme zilnice, așa că nu trebuie să îți fie frică să le arăți latura ta sensibilă din când în când.

Citește și:
6 zodii care sunt mereu în centrul atenției

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie