Ce aduce 2016 – Anul Maimutei de Foc, conform zodiacului chinezesc

Anul Nou chinezesc, numit anul Maimutei de Foc, a inceput pe 7 februarie 2016 si se anunta a fi unul fascinant si plin de evenimente pozitive majore.

Ce aduce 2016 – Anul Maimutei de Foc, conform zodiacului chinezesc

Conform zodiacului chinezesc, semnul Maimutei este o intruchipare metafizica a factorului antropogen si va fi patronul anului 2016. Cu alte cuvinte, acesta va fi anul nostru, al umanitatii. Semnul Maimutei corespunde in horoscopul chinezesc cu elementul metalului, insa acest element nu exista in astrologia traditionala, vestica. De fapt, in realitate, cele doua sisteme de astrologie se completeaza unul pe celalalt. Este important de stiut este ca, in 2016, stelele si elementele ii vor favoriza pe cercetatori, pe oamenii de stiinta, pe aventurieri, pe oricine incearca sa exploreze constant tot ceea ce ne inconjoara.

Ceea ce uneste ambele sisteme zodiacale sunt elementele. Fiecare semn al zodiacului chinezesc si al celui european este guvernat de catre un element. Este imposibil de aratat care dintre elemente isi va stabili dominanta in anul 2016. Fiecare semn al zodiacului european are caracteristicile si trasaturile sale demne de luat in considerare. Asadar, iata cum noul an chinezesc va afecta zodiile sistemului astrologic european, in functie de elementele naturii.

Semnele de apa, Racul, Scorpionul si Pestii, vor trebui sa treaca pe parcursul anului printr-o serie de incercari; acest lucru se aplica partii esoterice din viata lor. Exista sanse foarte mari pentru aceste zodii ca, in anul 2016, sa isi indeplineasca niste vise mai vechi. Cu alte cuvinte, pentru semnele de apa vine vremea intelegerii, constientizarii si acceptarii unor informatii ascunse la care nu are acces toata lumea. Este important de realizat ca anul 2016 va aduce pentru toata lumea oportunitati nelimitate in termeni de dezvoltare spirituala, insa responsabilitatea creste direct proportional cu constiinta.

Semnele de foc, Berbecul, Leul si Sagetatorul, sunt cunoscute pentru temperamentul si latura lor emotionala. Acestea vor fi surprinse sa descopere noi oportunitati, iar energia lor emotionala va primi un impuls datorita dinamicii energiei solare in acest an. Atmosfera vietii acestor zodii va ramane perpetuu pozitiva. Acest lucru fiind zis, este mai bine sa isi foloseasca noile oportunitati pentru lucruri mai sensibile si mai rationale.

Semnele de aer, Gemeni, Balanta si Varsator, nu vor intampina nicio problema in anul 2016 in privinta vietii lor sentimentale. In general, sfera relatiilor personale va fi partea puternica a vietii semnelor de aer. 2016 va fi romantic, delicat, plin de afectiune si sinceritate. S-ar putea sa intampine niste dezamagiri, insa trebuie sa le trateze cu superficilitate; totul se intampla asa cum trebuie sa se intample.

Semnele de pamant, Taur, Fecioara si Capricorn, vor fi influentate mult mai putin de stele decat celelalte semne ale zodiacului, desi trebuie sa fie mentionata si dinamica influentei lui Mercur asupra reprezentantilor acestui grup. In general, in sfera carierei si a finantelor, totul va fi ok pentru aceste zodii. Insa, trebuie luat in considerare si aspectul personal. Cu alte cuvinte, daca nu faci nimic, atunci nu vei avea niciun rezultat bun. Semnele de pamant sunt predispuse la o schimbare radicala in termeni de evolutie spirituala in anul 2016.

Foto: 123rf.com

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie