Cât va dura relația voastră, în funcție de zodia partenerului

Crezi ca ti-ai gasit partenerul perfect si atunci, bineinteles, ai vrea sa stii si daca relatia voastra va rezista testului timpului.

Cât va dura relația voastră, în funcție de zodia partenerului

Balanță

Daca partenerul tau este Balanță, s-ar putea aștepta ca voi doi să trăiți o poveste de dragoste ca în basme. Dacă realitatea nu se ridică la înălțimea așteptărilor, Balanța ta va deveni deziluzionată și va dori să își caute în continuare prințesa. Încearcă să introduci realismul în relație, dar fă-o cu grijă.
Cum să crești șansele unei relații de lungă durată: Prin a avea o atitudine pozitivă. Nu lasa grijile și problemele să tragă în jos basmul.

Scorpion

Daca iubitul tau este un Scorpion, relația voastră va fi intensă, tot timpul. Relația s-ar putea să f6ie epuizantă din punct de vedere emoțional pentru amândoi, dar așa îi place Scorpionului. Pentru a funcționa, îți trebuie un refugiu în afara relației.
Cum să crești șansele unei relații de lungă durată: Prin a-ți mentine propriile hobby-uri și prietenii, pentru a te asigura că ai spatiu de respirat atunci când ai nevoie.

Săgetător

Daca partenerul tau este un Săgetător, știi deja că nu îi plac deloc  angajamentele. Asta poate duce la frustrare dacă ceea ce îți dorești este să intri într-o relație stabilă, însă focul, pasiunea și intensitatea relației merită.
Cum să crești șansele unei relații de lungă durată:Prin a elimina orice fel de presiune. Nu face niciun fel de cerere. Dă-i voie Sagetătorului să se manifeste liber.

Capricorn

Daca partenerul tau este Capricorn, el este deja intr-o relatie de lunga durata cu tine, inca de cand aceasta a inceput. A fi impreuna pentru mult timp nu este o problema, insa a fi impreuna in fericire si armonie este, pentru ca este foarte usor sa se piarda romantismul din cauza responsabilitatilor si a indatoririlor.
Cum să crești șansele unei relații de lungă durată:Prin a pune accentul pe distractie. Stabiliti seri de iesit la intalniri si asigurati-va ca petreceti timp impreuna si fara copii.

Vărsător

Daca partenerul tău este Vărsator, detașarea sa ciudată te poate răni câteodată. Este greu pentru un Vărsator să se stabilească total într-o relație, dar este mai probabil să facă asta dacă va conectați și la nivel spiritual.
Cum să crești șansele unei relații de lungă durată: Prin a avea în comun câteva dintre interesele sale. Învață-le, dacă trebuie. Trebuie să aveți lucruri despre care să vorbiți.

Pești

Daca iubitul tau este în zodia Pești, înseamnă ca este foarte sensibil și foarte ușor rănit, și de asemenea cumva dependent de relația voastră. Pentru o dragoste de durată cu un nativ Pești este esențial să eviți a-i cauza prea multă durere emoțională, chiar și neintenționat.
Cum să crești șansele unei relații de lungă durată: Prin a-ți controla temperamentul. Găsește o modalitate mai delicată și blânda de a comunica, pentru a-i da sensibilului nativ Pești o șansă să își facă vocea auzită.

Citește și:
6 zodii care sunt greu de mulțumit într-o relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din astrologie