Cât de senzuală ești, în funcție de zodia ta

Zodiile ne pot influența și gradul de senzualitate, modul în care acționăm în cuplu și, în special, în dormitor.

Cât de senzuală ești, în funcție de zodia ta

BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie)

Pentru nativul acestei zodii, echilibrul este piesa de rezistență în toate planurile sale. Intimitatea este un cuvânt cheie pentru aceasta, dar până și aici are nevoie de armonie între partea sexuală și partea romantică. Tandrețea și pasiunea sunt doar câteva dintre trăirile de care aceasta are nevoie pentru a se simți complet împlinită în dormitor.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Aventură, extaz și pasiune sunt cuvintele cheie atunci când vine vorba de Scorpion. Este cea mai senzuală zodie și culmile pe care pășește atunci când vine vorba de sex nu pot fi descrise în cuvinte. Nativul acestei zodii trăiește intens și se bucură de fiecare moment în parte. Îi place să citească în ochii partenerului dorința de a avea parte de mai mult.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 23 decembrie)

Săgetătorul iubește viața și nu pierde nicio oportunitate de a călători, iar acest lucru îți poate da senzația că nu te place sau că nu-l satisfaci complet. Trebuie însă remarcat ca acesta iubește la fel de mult și regăsirile, iar sexul pe ușa de la intrare sau pe dulapul de la bucătarie va elibera din el o persoană pe care nu o știai până atunci. Pentru a-i menține dorința aprinsă, oferă-i libertate, iar acest lucru îl va face doar al tău.

CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie)

Simțul senzual al acestei zodii este îngrădit de necesitatea acestuia de a avea încredere. Nu se teme de spațiul intim, însă are nevoie de dovezi solide pentru a se aventura în acesta. Cu toate acestea, curiozitatea nativului acestei zodii este posibil să-i joace feste și să-l atragă în locuri pe care probabil nu ar fi ales să le exploreze de la început.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie)

Îndrăzneț și poznaș, jocul Vărsatorului se rezumă la trei cuvinte: totul sau nimic. Crede în sufletul pereche și doar acesta îi poate acapara complet inima, dar și dormitorul. Să nu rămâi surprins dacă într-o seară vei avea parte de o cină romantică, iar într-o altă seară de sex nebun, pentru ca Vărsătorul este imprevizibil. Tot ce trebuie să faci este să te lași purtat de val, căci partenerul tau Vărsător nu va înceta niciodată să te surprindă.

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

Romantici și visători, nativi acestei zodii preferă lucrurile calme, profunde și tandre. Nu se aventurează în jocuri sexuale, iar pentru ei intimitatea și căldura partenerului este totul. Pun mare accent pe dăruirea ambilor parteneri și așteaptă încredere și recunoștință la final. Alături de aceștia poți gusta din romantismul trecutului de poveste.

Citește și:
12 cupluri de zodii care pot rezista oricărui obstacol

Text: Mihaela Iancovici
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie