Cât de senzuală ești, în funcție de zodia ta

Zodiile ne pot influența și gradul de senzualitate, modul în care acționăm în cuplu și, în special, în dormitor.

Cât de senzuală ești, în funcție de zodia ta

Dacă ești curioasă ce spun astrele despre puterea ta de seducție și viața amoroasă, află cât de senzuală ești, în funcție de zodia ta!

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nativul acestei zodii este într-o dinamică continuă, iar când vine vorba de lucruri 'picante' în dormitor el este cel care face primul pas. Într-o relație, Berbecul riscă tot și dăruiește tot ceea ce are, fără a sta pe gânduri. Atunci când vine vorba de senzualitate, Berbecul este ca o flacără ce arde mocnit, iar partenerul sau va vrea să o mențină așa tot timpul!

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Persoanele născute sub patronajul acestui semn zodiacal sunt firi romantice și visătoare. Senzualitatea acestora te surprinde când te aștepți mai puțin. Pentru a-și da frâu liber, Taurii au nevoie de un decor romantic, plin de surprize și presărat cu atingeri timide, poate chiar un masaj. Pentru a-l cuceri în totalitate pe nativul acestei zodii, trebuie mai întâi de toate să-i stârnești toate simțurile.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pentru Gemeni senzualitatea este mai degrabă un joc al minții. Aceștia pot fi impresionați foarte ușor dacă au ce să discute cu partenerul lor de viață. Nu le place să se piardă în jocuri intime, pentru că ajung să se plictisească, dar preferă să se aventureze în jocuri logice, ce le pune în valoare gândirea. Dacă partenerul tău este nativul acestei zodii, încercă să-l ademenești punându-i mintea la treabă, pentru că altfel se va plictisi și va pleca în căutarea a ceea ce are nevoie.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Romantic, senzual, pasional… acestea sunt doar câteva din caracteristicile acestei zodii. În siguranța căminului său, nativul acestei zodii devine un partener sexual desăvârșit. Pentru a se implica complet într-o relație, Racul are nevoie să simtă apartenența față de partenerul său și atunci își va părăsi carapacea și va oferi tot ce are mai bun.

LEU (23 iulie – 23 august)

Pentru nativul acestei zodii, senzualitatea este doar una din abilitățile sale de a se face remarcat. Într-o relație, Leul are nevoie de toată atenția pentru a se implica complet, dacă nu va considera că este momentul să plece deoarece nu se simte împlinit. Datorită afinității acestei zodii cu o felină, acesta va mai avea nevoie și de momente în care să fie doar alintat.

FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie)

'Perfecțiune!' Pentru a se simți în siguranță, nativul acestei zodii are nevoie de un spațiu perfect, un partener perfect și o atmosferă pe măsura perfecțiunii. Pentru a o cuceri, Fecioara are nevoie să-i câștigi încrederea și abia atunci vei reuși să scoți de la aceasta stropul de senzualitate ascuns în interiorul ei.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie